Список банків, які підключені до Автоматизованої системи виконавчого провадження.

• Автор теми Автор теми Vovk13d
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Короче добралася я до нбу...мене "добили" остаточно..."в законодавстві не встановлено чіткий термін на розблокування рахунків після отримання постанови про завершення ВП...тому чекайте,поки до вас черга дійде"?‍♀️
Вже справа й не в тих рахунках і не в тих заблокованих копійках на тих рахунках...чим далі тим все чудесніше...
5. Постанова про зняття арешту виноситься виконавцем не пізніше наступного робочого дня після надходження до нього документів, що підтверджують наявність підстав, передбачених частиною четвертою статті 59 цього Закону, та надсилається в той самий день органу (установі), якому була надіслана для виконання постанова про накладення арешту на майно боржника.
в законодавстві не встановлено чіткий термін на розблокування рахунків після отримання постанови про завершення ВП...тому чекайте,поки до вас черга дійде
банки подключены к асвп - для чего? чтобы раз в час обмениваться информацией с исполнительной службой
получил ли банк постановление про зняття арешту? вопрос открыт

Останнє редагування:
5. Постанова про зняття арешту виноситься виконавцем не пізніше наступного робочого дня після надходження до нього документів, що підтверджують наявність підстав, передбачених частиною четвертою статті 59 цього Закону, та надсилається в той самий день органу (установі), якому була надіслана для виконання постанова про накладення арешту на майно боржника.

банки подключены к асвп - для чего? чтобы раз в час обмениваться информацией с исполнительной службой
получил ли банк постановление про зняття арешту? вопрос открыт
Закони далекі від реальності для простих людей...

верю... ну надо всё равно держаться : ) понятно что система и страна конченые, но что нам от этого. жизнь продолжается. ;)
Вчора була паніка...сьогодні до обіду злість...а зараз вже пофіг?

Вчора була паніка...сьогодні до обіду злість...а зараз вже пофіг?
Выносите мозг исполнителю и горячей линии банка, к сожалению по другому никак. Я выносил мозг старшей исполнительнице государственной исполнительной службы каждый день пока не разблокировали счет в Райффайзен банк Аваль. По другому никак. Если в АСВП есть постанова, то просто можете у исполнителя уточнять, когда её сопроводительный лист дойдёт до банка. И параллельно можете банк задалбывать, иначе придётся ждать, когда у них руки дойдут

Выносите мозг исполнителю и горячей линии банка, к сожалению по другому никак. Я выносил мозг старшей исполнительнице государственной исполнительной службы каждый день пока не разблокировали счет в Райффайзен банк Аваль. По другому никак. Если в АСВП есть постанова, то просто можете у исполнителя уточнять, когда её сопроводительный лист дойдёт до банка. И параллельно можете банк задалбывать, иначе придётся ждать, когда у них руки дойдут
Дякую)))
В понеділок буду продовжувати воювати!

ПриватБанк;

Универсал Банк;

Окси Банк;

Таскомбанк;

Индустриалбанк;

Банк "Восток";

"Львов";

"Конкорд";

Райффайзен банк Аваль;

Кредобанк;

ОТП Банк;

Идея Банк;

Метабанк;

"Украинский капитал";

Агропросперис Банк;

Радобанк.
А ПУМБ не підключен?

ПриватБанк;

Универсал Банк;

Окси Банк;

Таскомбанк;

Индустриалбанк;

Банк "Восток";

"Львов";

"Конкорд";

Райффайзен банк Аваль;

Кредобанк;

ОТП Банк;

Идея Банк;

Метабанк;

"Украинский капитал";

Агропросперис Банк;

Радобанк.
Але й ощад частенько читала, що арештовують

ПриватБанк;

Универсал Банк;

Окси Банк;

Таскомбанк;

Индустриалбанк;

Банк "Восток";

"Львов";

"Конкорд";

Райффайзен банк Аваль;

Кредобанк;

ОТП Банк;

Идея Банк;

Метабанк;

"Украинский капитал";

Агропросперис Банк;

Радобанк.
А якщо відкрити рахунок у одному з цих банків після відкриття ВП,цей рахунок також заблокують?

А якщо відкрити рахунок у одному з цих банків після відкриття ВП,цей рахунок також заблокують?
Можна спробувати,але в тих,яких немає в списку...пумб читала не блокують спец.рахунки...але сьогодні в списку немає,а завтра...сьогодні пумб не блокує,а завтра...

Так
--- або заблокують
--- або не відкриють

Так

якщо виконавцям не лінь писати бумажні листи в ощадбанк.
Можна спробувати,але в тих,яких немає в списку...пумб читала не блокують спец.рахунки...але сьогодні в списку немає,а завтра...сьогодні пумб не блокує,а завтра...

верно подмечено_______________завтра...................

У мене заблокував
ПриватБанк;

Универсал Банк;

Окси Банк;

Таскомбанк;

Индустриалбанк;

Банк "Восток";

"Львов";

"Конкорд";

Райффайзен банк Аваль;

Кредобанк;

ОТП Банк;

Идея Банк;

Метабанк;

"Украинский капитал";

Агропросперис Банк;

Радобанк.
А хтось щось знає за Укргазбанк?

Останнє редагування:
Якщо рахунки заблоковано, то грошовий переказ можно отримати через банк по системі Ріа, через касу?

У мене в постанові не пише про які банки,а тільки стягнути кошти на відкритих рахунках
В постанові є код доступу,зайдіть по ньому в авсп і в супровідному листі подивіться перелік банків!!!
Укргазбанк не блокирует пока счета.
В мене соц.рахунок заблокованний.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі