Список банків, які підключені до Автоматизованої системи виконавчого провадження.

• Автор теми Автор теми Vovk13d
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А розблоковують після завершення вп теж на протязі години?
Бо вже дві години пройшло і всюди тиша...
Разблокируют может в течение нескольких часов, а может быть и дней. Мне разблокировали счета в течение 3 дней и это при том, что исполнитель из моего города и я ей мозг выносил, пока не разблокировали счета.

Разблокируют может в течение нескольких часов, а может быть и дней. Мне разблокировали счета в течение 3 дней и это при том, что исполнитель из моего города и я ей мозг выносил, пока не разблокировали счета.
Мда...?
Поясніть мені ще раз...ВП з Божою поміччю нарешті сьогодні завершили...але рахунки до сих пір заблоковані...але в отому супровідному листі до постанови про завершення ВП немає банків,які є в списку в першому пості...це так і повинно бути?
В мене паніка?

Останнє редагування:
А розблоковують після завершення вп теж на протязі години?
Бо вже дві години пройшло і всюди тиша...
Ну в ідеалі хотілось би,щоб було так,але фактично може бути все,що завгодно:(

Мда...?

Поясніть мені ще раз...ВП з Божою поміччю нарешті сьогодні завершили...але рахунки до сих пір заблоковані...але в отому супровідному листі до постанови про завершення ВП немає банків,які є в списку в першому пості...це так і повинно бути?
В мене паніка?
Не паникуйте. Этот сопроводительный лист отправляется во все банки, в которых у Вас есть счета и даже,где нет. Подождите немного. Подождите где-то 3 дня ещё и потом, если арест не снимут, то начинайте выносить мозг исполнителю, Вы имеете на это право теперь
Мда...?

В мене паніка?
Там и не должен быть список банков. Он расылается во все банки
Крутять-вертять як їм вигідно?
Не переживайте, арест со счетов снимут. Смотря какой у Вас банк. Даже в Райффайзен банк Аваль арест снимают через 3-5 дней, хотя он подключён к автоматической системе исполнительных производств и как бы должен через час-два часа уже всё разблокировать. Но реальность другая

Не паникуйте. Этот сопроводительный лист отправляется во все банки, в которых у Вас есть счета и даже,где нет. Подождите немного. Подождите где-то 3 дня ещё и потом, если арест не снимут, то начинайте выносить мозг исполнителю, Вы имеете на это право теперь

Там и не должен быть список банков. Он расылается во все банки

Не переживайте, арест со счетов снимут. Смотря какой у Вас банк. Даже в Райффайзен банк Аваль арест снимают через 3-5 дней, хотя он подключён к автоматической системе исполнительных производств и как бы должен через час-два часа уже всё разблокировать. Но реальность другая
Ох...в мене вже крик Душі? від їхньої чудо-системи?

Dusha, я в ощаді чекала 4 дні?, а на 5й обірвала їм гарячу лінію, перенаправляли від одного до другого ,,спеціаліста" і кожен раз треба було пройти ідентифікацію?. Останній раз я вже кричала на того спеціаліста так, що сама не підозрювала, що я так можу)) але розблокували через 5 хв. Мій висновок - треба було за першим дзвінком добре накричати))

Dusha, я в ощаді чекала 4 дні?, а на 5й обірвала їм гарячу лінію, перенаправляли від одного до другого ,,спеціаліста" і кожен раз треба було пройти ідентифікацію?. Останній раз я вже кричала на того спеціаліста так, що сама не підозрювала, що я так можу)) але розблокували через 5 хв. Мій висновок - треба було за першим дзвінком добре накричати))
Вже викричалася зранку?
Всюди чекають на постанову від виконавця,а головне,що банки під'єднанні до автоматичної системи авсп.
Тиждень провадження завершували,тепер ще тиждень постанови відправлятимуть...
Одним словом державна виконавча служба це піпець?
Подождите где-то 3 дня ещё
Таки на протязі трьох робочих☝️ днів після отримання постанови про завершення вп банки мають право розблокувати рахунки.

Останнє редагування:
Вже викричалася зранку?
Всюди чекають на постанову від виконавця,а головне,що банки під'єднанні до автоматичної системи авсп.
Тиждень провадження завершували,тепер ще тиждень постанови відправлятимуть...
Одним словом державна виконавча служба це піпець?

Таки на протязі трьох робочих☝️ днів після отримання постанови про завершення вп банки мають право розблокувати рахунки.
Да, должны так, но на практике всякое бывает. Поэтому терпения Вам и надеюсь, что может сегодня, или с понедельника разблокируют Вам счета

Да, должны так, но на практике всякое бывает. Поэтому терпения Вам и надеюсь, что может сегодня, или с понедельника разблокируют Вам счета

Там приват?

Было в привате 5 и 9 дней розблокировали.

Зато блокировали сразу.

"Вбиває" оця вся чудо-система...де не ткнися всюди стіна:dash1:

"Вбиває" оця вся чудо-система...де не ткнися всюди стіна:dash1:

Стена------- Жлобы, ид*оты, Крахоборы, Сволочи и т.д.

Вот такие стены, Боротся нужно.
Борітеся.webp

Там приват?

Было в привате 5 и 9 дней розблокировали.

Зато блокировали сразу.
І приват теж...але мені він не цікавий...але гарячу лінію їм теж обірвала?
Це й добиває,що при блокуванні і постанови швидко отримуються і рахунки швидко блокуються,а на розблокування чекайте...

• Подобається
Реакції: Psy
І приват теж...але мені він не цікавий...але гарячу лінію їм теж обірвала?
Це й добиває,що при блокуванні і постанови швидко отримуються і рахунки швидко блокуються,а на розблокування чекайте...

Такая она Вот Помойка.

Правова держава☝️
сказки для маленьких детей, чтобы не выбивались из системы)
Скоріше серцевий напад станеться,ніж свої права вигавкаєш?
у них серцевый напад? возможно. мало кто до конца идёт, они к такому не привыкли.

А как с Credit Agricole, блокирует по запросу или автоматом?

А как с Credit Agricole, блокирует по запросу или автоматом?
Поки що ще за запитом.
Adios, Короче добралася я до нбу...мене "добили" остаточно..."в законодавстві не встановлено чіткий термін на розблокування рахунків після отримання постанови про завершення ВП...тому чекайте,поки до вас черга дійде"?‍♀️
Вже справа й не в тих рахунках і не в тих заблокованих копійках на тих рахунках...чим далі тим все чудесніше...

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі