Списание в Талион и гарантийное письмо

Доброго дня, маю позику в манівео ті в свою чергу продали талікам, із моїх рідних чи знайомих від нового року до сьогодні нікому не дзвонили не писали, та і мені так собі слабенько. Сьогодні з ранку подзвонила дама, і сказала, що закрити позику можна за 6.740 при тілі 20.000, під гарантійного листа. В мене було 2 пролонгації по 2.300. Так от що мене цікавить комусь ще пропонували такі умови погашення?

Доброго дня, маю позику в манівео ті в свою чергу продали талікам, із моїх рідних чи знайомих від нового року до сьогодні нікому не дзвонили не писали, та і мені так собі слабенько. Сьогодні з ранку подзвонила дама, і сказала, що закрити позику можна за 6.740 при тілі 20.000, під гарантійного листа. В мене було 2 пролонгації по 2.300. Так от що мене цікавить комусь ще пропонували такі умови погашення?
тут на форумі багато хто за півтіла й менше закривав
тут на форумі багато хто за півтіла й менше закривав
тому може й правда бути

Як Вам повезло якщо можна так сказать шалена пропозиція)))))) деякі і за тіло не хочуть при постійних пролангаціях, а тут якийсь кусок від тіла, видно справи погані в компанії, на мівіну не вистачає?

Як Вам повезло якщо можна так сказать шалена пропозиція)))))) деякі і за тіло не хочуть при постійних пролангаціях, а тут якийсь кусок від тіла, видно справи погані в компанії, на мівіну не вистачає?
Це точно?

Пол тела предлагали несколько раз тоже

Пол тела предлагали несколько раз тоже
Якщо були продовження, то питайте про максимальне списання, я так робила. Це в тому випадку, якщо плануєте закривати . Мені умови підходять, чекаю гарантійного листа.

Якщо були продовження, то питайте про максимальне списання, я так робила. Це в тому випадку, якщо плануєте закривати . Мені умови підходять, чекаю гарантійного листа.
Я их послал они продали онлайн финанс, а те, соответственно, сделали надпись ??
Так что идут они дружно лесом ?
Там маникам столько денег уплачено, что хватит не на одно тело, а оно там 27к. ??

Я их послал они продали онлайн финанс, а те, соответственно, сделали надпись ??
Так что идут они дружно лесом ?
Там маникам столько денег уплачено, что хватит не на одно тело, а оно там 27к. ??
Так, а це питання я сподіваюсь ви вже вирішили?

Всем привет, талион не выходили на связь уже около года, а тут ни с того ни с сего, гарантийное письмо, со списанием, предлагают за шесть дней за 15,5 к закрыть, но пролонгацией было тысяч на десять при изначальном теле в десять, если подождать ещё меньше предложат?
Screenshot_2022-06-15-12-51-39-826_com.google.android.gm.webp

Это не гарантийное письмо, обычная рассылка на почту, как и всем.
Мне предлагали и пол тела, ждать или нет решать Вам. А то что Вы вносили роли никакой не играет для них.

Всем привет, талион не выходили на связь уже около года, а тут ни с того ни с сего, гарантийное письмо, со списанием, предлагают за шесть дней за 15,5 к закрыть, но пролонгацией было тысяч на десять при изначальном теле в десять, если подождать ещё меньше предложат?
Screenshot_2022-06-15-12-51-39-826_com.google.android.gm.jpg
Моїй знайомій таке слали, днів 2 назад

Screenshot_2022-06-15-12-51-39-826_com.google.android.gm.jpg
Мне. Оже прислали. Хотя и тело закрыла, а процентов на 7 тысяч. Что то там списали и до 18.00 сегодня прясят закрыть около 5 тыс. Молчали они долго. Но перед этим знатно потерпали нервы. До соседей добрались. До родственников. Ходила в полицию писала на них заяву и на сайте нбу тоже писала. Я так поняла им инфу какой то банк сливает. По прописке где я живу рассылка была всем. Карты у большинства были приват.

Всем привет! Как у кого с Талион плюс сейчас? Активничают? Звонят 3 лицам?

Назад
Угорі