Списання з заробітньої плати

• Автор теми Автор теми Donatello555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 872
Мають відраховувати 20 процентів не залежно від кількості вп
Дякую! Тепер буду знати! А чому тоді на 2 вп вираховують 40%? А це взагалі може бути якось пов’язане з тим, що вони об’єднані у зведене виконавче провадження?

По 80 відсотків це дуже багато(. Але слава богу, що все вирішилось! Але якщо в мене наприклад буде 5 виконавчих проваджень і на кожне по 20 відсотків з заробітньої плати, то це я в нуль виходжу. Чи я щось не так зрозумів. Бо вже голова йде обертом. Просто зараз з мене вираховують 40% і я отримую трохи більше половини заробітної плати на руки. Коли буде їх 5-10 наприклад, то як буде далі?
У мене схожа ситуація, особисто моя думка - позиція бухгалтера залежить від дефіциту кадрів на підприємстві. І якщо позиція керівництва "у нас солідна компанія, радійте що працюєте у нас майже без вихідних за 17-20 тис грн"(як на моїй старій роботі) - тоді складно передбачити.

Дякую! Тепер буду знати! А чому тоді на 2 вп вираховують 40%? А це взагалі може бути якось пов’язане з тим, що вони об’єднані у зведене виконавче провадження?
А чому у мене відраховували 80? А друга прийшла і відраховує 20і ділить на три вп? Загадка природи

Прийшла нова і відраховувати стала 20проуентів по трьох вп,і там же не відраховується чи то з премії,чи то з лікарняного,а 50 процентів,то якщо вп по різних причинах,наприклад,кредит і аліменти, чи штраф за шось,но бухгалтеру буває по..,як бачимо
Ого. Вперше таку інформацію зустрічаю, що ще й різна причина вп має бути для відрахування більше 20% 😳

У мене є два об'єднанні в одне,по одному з еґгих відраховують із зарплати,а по другому виконавець навіть не славина роботу бамагу,кожен місяць шле в банк платіжне доручення

Ого. Вперше таку інформацію зустрічаю, що ще й різна причина вп має бути для відрахування більше 20% 😳

Якщо уважно читати, стає ясно що в законі є прогалини, які можна трактувати по-різному. "За кількома виконавчими" без уточнення по чому саме мають бути виконавчі! От зараз тут на форумі пишуть що ТЦК почало серйозно братись за штрафи: і рахунки арештовують, і суди, ВП... За минулі 3 роки війни більшість мало переймались штрафами від ТЦК

Останнє редагування:

Якщо уважно читати, стає ясно що в законі є прогалини, які можна трактувати по-різному. "За кількома виконавчими" без уточнення по чому саме мають бути виконавчі! От зараз тут на форумі пишуть що ТЦК почало серйозно братись за штрафи: і рахунки арештовують, і суди, ВП... За минулі 3 роки війни більшість мало переймались штрафами від ТЦК
Цікаво) пошукала по форуму, бачу, навіть форумні юристи сперечались з цього приводу))

Цікаво) пошукала по форуму, бачу, навіть форумні юристи сперечались з цього приводу))
и к чему по факту пришли, если не секрет?) а то у меня 1 ВП на носу, но потом, скорее всего, будет еще 2-3, к чему готовиться?)

и к чему по факту пришли, если не секрет?) а то у меня 1 ВП на носу, но потом, скорее всего, будет еще 2-3, к чему готовиться?)
Я не дочитала 😁 там, де я закінчила, кожен залишився при своїй думці)
Ось ця тема

І ще таке питання(може хто знає). Відрахування йдуть з кінцевої суми яка приходить на рахунок?Чи окремо з авансу,лікарняні,відпустка. Дякую!
В мене є виконавче впровадження з комуналки, вираховують 20% лише зі ставки, преміальну частину і переробки не трогають.

І ще таке питання(може хто знає). Відрахування йдуть з кінцевої суми яка приходить на рахунок?Чи окремо з авансу,лікарняні,відпустка. Дякую!
Знімають раз в місяць. Нарахували зарплату і зробили відрахування по вп. Думаєте, бухгалтерії не має чим зайнятися, як робити відрахування цілий місяць (якщо окремо нарахований лікарняний, відпускні) Хіба, якщо ви звільняється , то тоді відрахували з нарахованої суми, в той день, коли ви звільнилися. Але то проблеми бухгалтерії

Всім дякую за відповіді! Тепер хоч орієнтовно буду знати чого очікувати в майбутньому)

Назад
Угорі