Списання від Гроші Всім.

• Автор теми Автор теми Villi23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

Чи телефонували до них на рахунок списання

• Так. Списали.

Голосів: 3 10.0%
  • Так. Але нічого не списали.

Голосів: 4 13.3%
  • Ні. Не телефонував і не збираюсь

Голосів: 12 40.0%
  • Думаю це "розвод"

Голосів: 10 33.3%
  • Свій варіант( в коменти)

Голосів: 1 3.3%

• Усього проголосувало
    30
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Villi23

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
30
Бали
5090
Villi23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшло смс, що 85% боржникам списали борг. І якщо не хочете вирішувати це питання, то будете платити по максимуму. Вже місяць приходять смс, що мені доступне списання тільки треба передзвонити на їхній номер. Хто з ними за*язувався, чи правда списують?

Мне сегодня такое прислали. А потом начали моей матери угрозы слать. Что знают где она работает, даже отправили место работы. И сказали что все соседи узнают что мы за семья

Вкладення

• Screenshot_20190309_173441.webp
    Screenshot_20190309_173441.webp
    127.9 Кб · Перегляди: 89
И сказали что все соседи узнают что мы за семья
А что за семья? Наркоторговцы? Или что?
Вам вообще какой дело до мнения соседей? Пусть что угодно думают.
Мои соседи одно время орали, что я наркоман и долгов набрался на наркотики. А теперь периодически прибегают те, кто больше всех обсуждал меня, чтобы подсказал, как быть с кредитом. А на тот момент святые были, осуждали за кредиты))

Мои соседи одно время орали, что я наркоман и долгов набрался на наркотики. А теперь периодически прибегают те, кто больше всех обсуждал меня, чтобы подсказал, как быть с кредитом. А на тот момент святые были, осуждали за кредиты))
Мне то все ровно я там не живу, но вот мама с моей бабушкой вечно боятся чтобы не опозорили. А я говорю что пусть докажут сначала подписи нет... Нет. В чем тогда дело кому они выдавали его. Хотя я пролонгациями давно отдала тело 3000 так ещё и проценты.

От і я останнім часом задумуюсь...кому яке діло!!!!!!!! Живу як хочу, а все решта Ваші проблеми...міняйте телефони, переіжайте і т.д. Взагалі два дні в мене кошмару і депресіі і нарешті остаточно зрозуміла, що кредити - це найменша проблема, яка може бути в житті!!!!!!!! Можливо наважусь і створб окрему тему про суіцид і думку збоку...а то деколи одне слово сусідів, родичів, співробітників доводить нас до істерики, а це все просто ху...ня!!!

От і я останнім часом задумуюсь...кому яке діло!!!!!!!! Живу як хочу, а все решта Ваші проблеми...міняйте телефони, переіжайте і т.д. Взагалі два дні в мене кошмару і депресіі і нарешті остаточно зрозуміла, що кредити - це найменша проблема, яка може бути в житті!!!!!!!! Можливо наважусь і створб окрему тему про суіцид і думку збоку...а то деколи одне слово сусідів, родичів, співробітників доводить нас до істерики, а це все просто ху...ня!!!
Согласен на 200% ! Пусть соседи сьезжают! :clapping:

351 гривну списали.

Останнє редагування:
У меня с долга с прострочкой 16000 (тело 4000) списали половину.. и на том, как говорится, спасибо

Сьогодні прийшло смс, що 85% боржникам списали борг. І якщо не хочете вирішувати це питання, то будете платити по максимуму. Вже місяць приходять смс, що мені доступне списання тільки треба передзвонити на їхній номер. Хто з ними за*язувався, чи правда списують?
Мне пока не предлагали никакое списание(Просрочка неделю

і мені нічого не пропонували, просрочка місяць

В мене 1,5 місяця і якась підозріла тиша....

Юля, підозра?

это же хорошо, что нервы не делают ...

люди, ну хватит видеть вокруг заговор ... сегодня про Вас забыли, завтра вспомнили ... чуть что, так сразу пидОзра ... :facepalm:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі