Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Має право. Поки ви не вирішите питання з провадженням. Або заплатите або оспорите в судовому порядку.Доброго дня. Сьогодні були списані всі кошти з зарплатної карти. Чи буде автоматично списано кошти з наступної зп чи є шанс встигнути їх зняти?
Тобто якщо мені сьогодні прийде аванс, то кошти автоматично спишутьсяМає право. Поки ви не вирішите питання з провадженням. Або заплатите або оспорите в судовому порядку.
Можете відправити йому тим часом заяву на визначення рахунку видатковим. Це обмежить його в списанні 13400 щомісяця.
Тобто якщо зп у вас 13000 припустим - він нічого зовсім не спише. Все що вище вказаної суми буде списано банком по платіжному дорученню від вашого виконавця.
Якщо виконавець надішле платіжну вимогу в банк.Тобто якщо мені сьогодні прийде аванс, то кошти автоматично спишуться
Дуже дякую. Напевно вже надіслав вимогу раз сьогодні списалися кошти(Якщо виконавець надішле платіжну вимогу в банк.
То більше банк не спише до наступної його інструкції.Дуже дякую. Напевно вже надіслав вимогу раз сьогодні списалися кошти(
Вибачте, а ви не маєте зразок заяви. І як треба надіслати на електронну чи Укрпошту?То більше банк не спише до наступної його інструкції.
Тому і рекомендую надіслати йому заяву про обмеження в сумі 13400.
Вибачте, а ви не маєте зразок заяви.
Я відправляв на електронку виконавцю. Так швидше.І як треба надіслати на електронну чи Укрпошту?
Дуже вам дякую![]()
Заява - Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву.
В Україні відновили блокування банківських рахунків за борги. Арешт відбуватиметься автоматично Банки відновили масове блокування карткових рахунків клієнтів на вимогу державних виконавців. У березні 2022 року Кабмін на час дії воєнного стану заборонив державним та приватним виконавчим службам...anticollector.ua
В заяві вказуєте номер рахунку в форматі IBAN
Я відправляв на електронку виконавцю. Так швидше.
Але це при умові, що ви маєте електронний підпис (КЕП або Дія-підпис).
Можно і на укрпошту, але звісно то довше.
А якщо в мене через бухгалтерію йдуть відрахування 20% то він що ще й з карти може списати кошти все що вище 13400?Якщо виконавець надішле платіжну вимогу в банк.
ТакА якщо в мене через бухгалтерію йдуть відрахування 20% то він що ще й з карти може списати кошти все що вище 13400?
так,А якщо в мене через бухгалтерію йдуть відрахування 20% то він що ще й з карти може списати кошти все що вище 13400?