Списання коштів з карти без дозволу

• Автор теми Автор теми sun1305
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Коли пролонгації робила вказувала чоловікову іменну картку ,почали знімати кошти після моїх прострочків 20,30,,50.......грн. Кажу йому заблокує картку,перевипусти,...не доходить.<((<(((((
Коли надходять кошти летить як ,,ошпарений"до банкомату(проживаємо в селі за7км банкомат)..... Немає слів

Це без питань (()))(
Мене вже чесно починають бісити реклами на форумі,про кредити.
Візьми кредит, візьми,коли хочеться від них втікати(((((
Навіщо вони(реклами) в дома(на форумі))))???

ПривяЗанную мою карту в минус загнать не могут почему-то... а я для пользования заказал именную голд в привате и оттуда никто ничего и не пытается списать.

Ага, в мене аналогічно, лише з монобанку пробують.
Це без питань (()))(

Це реклама від гугла яка не залежить від форуму, вона базується на ваших пошукових запитах.

Це без питань (()))(
Справа вверху i нажмите и «пожаловаться на рекламу» :))

Вчера пытались быстро займ снять с начало на оплату 5000,отказ,потом 1200 на пролонгации, отказ..на карте 2 гр. .должна зайти подачка-зарплата 2000 сижу над планшетом чтоб успеть перевести на другую карту (

Це без питань (()))(
Контентная реклама, вы в Гугле много раз наверное искали " кридит онлайн" и про них на форуме много раз упоминается

mycredit сьогодні вдень стягнув з карти привату 600 грн! Списання 200, потім списання 400, але мені на пошту прийшло повідомлення що «борг частково закрито на 800 грн».... Щось у них хаотично все якось. І дивно чому ніякі інші контори так не робили? На тій карті привату було багато грошей.

В будь-якому разі карту вже заблокував. І вчорашнє блокування карти монобанку також допомогло! Якщо до того приходили сповіщення що оплата не проходить бо недостатній баланс, то зараз пішли сповіщення що оплата не проходить бо заблокована карта. Оператор монобанку некваліфікований попався, який казав що це не допомагає.

А кто может пояснить что это такое?Утром перевыпустила карту,а за 3 дня до этого заблокировала.При чем тут пин код?

Вкладення

• Screenshot_2019-05-27-15-07-49-494_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_2019-05-27-15-07-49-494_ua.privatbank.ap24.webp
    48 Кб · Перегляди: 29
Пін-код треба міняти коли отримуєш нову карту. А та операція - це спроба зняти по старій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі