Списання для військовослужбовців? Вихід є?

• Автор теми Автор теми Дмитро111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 607

Дмитро111

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
3
Бали
128
Дмитро111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підписую контракт з військовою частиною, маю заборгованість перед 7 МФО на тіло 80000, з відсотками хочуть 300 000+, чи можна розраховувати за письмовим зверненням на списання всіх штрафів та відсотків, що вже були нараховані? Наскільки це працює?
Прострочення 2 місяці.

Доброго дня, підписую контракт з військовою частиною, маю заборгованість перед 7 МФО на тіло 80000, з відсотками хочуть 300 000+, чи можна розраховувати за письмовим зверненням на списання всіх штрафів та відсотків, що вже були нараховані? Наскільки це працює?
Прострочення 2 місяці.

7 мфо це не багато.
Головне не збільшуйте їх кількість.
І 2 місяці малий термін, щоб пропонували вам закрити оплативши тіло і невеликі відсотки.
По зверненню, яке вас цікавить не підкажу, але можливо через кілька місяців самі мфо почнуть вам пропонувати гарні умови і закриєте.
Будете бачити по ситуації і можливо ваш новий статус військового вам допоможе.

підписую контракт з військовою частиною
те що було нараховано до служби, не можна списати
були нараховані штрафи? не проценти? якщо штрафи, то списуються з початку карантину

7 мфо це не багато.
Головне не збільшуйте їх кількість.
І 2 місяці малий термін, щоб пропонували вам закрити оплативши тіло і невеликі відсотки.
По зверненню, яке вас цікавить не підкажу, але можливо через кілька місяців самі мфо почнуть вам пропонувати гарні умови і закриєте.
Будете бачити по ситуації і можливо ваш новий статус військового вам допоможе.

(підняла тему)
Дякую велике за підтримку:) Я то йду на двіжуху не заради грошей чи іскуплєнія, як багато хто на форумі, задовбався на держслужбі робить вигляд дуже важливої роботи), якось їм зателефоную, запропоную за тіло, скажу що мені взагалі якось пофігу, чи будуть вони звертаються кудись і судиться, чи будуть телефонувать ітд , а нє то нє, за моє повернення будуть і вони думать😂 Напишу хай з потяга зустрічають з квітами і гарантійним листом на тіло😂😂
Я як чесна людина навіть в нечесній для мене ситуації хочу повернути те що брав, просто для плюсіка в карму)

До речі, всім хто думає що борги в МФО це проблема і безвихідь посвящається: 'якщо проблема вирішується фінансово, то це не проблема, а додаткові фінансові витрати) Двіжуйте поки можете, крутіть під собою землю, поки дужаєте, даріть щастя коханим людям і не парьтесь через тимчасові труднощі)

Останнє редагування:
Сьогодні Манівео телефонували, вимагали 60+ з тіла 15, кажу що була ж пропозиція за 35 нещодавно, відповідь отримав, що пропозиція не актуальна, кредитор вимагає повну суму, посміявся, сказав що це вже 189 кримінального кодексу, раз вимагає)) Повідомив що вже військовий і мандраж щодо них давно пройшов- попросила дать час. Через пів години запропонувала 20, півтора тіла, от думаю, сплатить, чи купить дівчині калєчко😂

Сьогодні Манівео телефонували, вимагали 60+ з тіла 15, кажу що була ж пропозиція за 35 нещодавно, відповідь отримав, що пропозиція не актуальна, кредитор вимагає повну суму, посміявся, сказав що це вже 189 кримінального кодексу, раз вимагає)) Повідомив що вже військовий і мандраж щодо них давно пройшов- попросила дать час. Через пів години запропонувала 20, півтора тіла, от думаю, сплатить, чи купить дівчині калєчко😂
Оффтоп
5 на колечко🙄
І почекати і закрити за тіло(кажіть їм ,, в мене більше не має, не хочете, інше мфо закрию,,)

Назад
Угорі