Списання боргів

• Автор теми Автор теми mkhakhuda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
От в тому і проблема, тому вже навіть не знаю, як діяти, вони ж не розуміють, що гроші я шукаю і я зацікавлена у сплаті боргу, щоб і самій вже легше на душі було, їм же треба тут і зараз, інакше суд, візити, арешти майна, рахунків і тд. І тп
треба ще,щоб вони той суд виграли

ну ще ні до кого не приїздили, і зараз в нашому місті не дуже на машинах поїздиш
Але я так помітила, що не всі такі скоти, які так залякують, більшість кредиторів, з якими я спілкувалася, зазвичай зі мною спокійно розмовляли і нам вдавалося дійти до адекватного рішення питання, якщо я пояснювала свою ситуацію. Вчора, наприклад, пояснила, що потребувала дороговартісного лікування, тому кредит брала на ці потреби, навіть діагноз їм назвала, і мені запропонували сплатити меншу суму і на цьому все, позика буде закрита, мені підійшло і завтра на 1 кредит у мене стане менше.
треба ще,щоб вони той суд виграли
Це так, але тягатися з ними в суді бажання не маю

Але ж знаєте, ніколи не можеш бути впевненим, що вони позалякують і все
А що ще можуть?
Тільки хіба що піти в суд... який при нормальному захисті з великою ймовірністю, зріже їхні відсотки на тіло ну максимум півтора/два.
А не як зараз читаю - взяли 25 а віддавати 150

Хоча теперішні займи в мфо - це взагалі утопія з їхніми договорами.

А що ще можуть?
Тільки хіба що піти в суд... який при нормальному захисті з великою ймовірністю, зріже їхні відсотки на тіло ну максимум півтора/два.
А не як зараз читаю - взяли 25 а віддавати 150

Хоча теперішні займи в мфо - це взагалі утопія з їхніми договорами.
А коли вони звертаються в суд найчастіше? На який термін прострочки?

А коли вони звертаються в суд найчастіше? На який термін прострочки?
У всіх по-різному.
В мене і за майже шість років жодного позову поки що від них.
Я двічі подавав на знесення напису і двічі виграв.
Якось так.

У всіх по-різному.
В мене і за майже шість років жодного позову поки що від них.
Я двічі подавав на знесення напису і двічі виграв.
Якось так.
Тобто в моєму випадку, якщо прострочення ще не більше 2-ох місяців, навряд чи до суду дійде, якщо закрию хоча б ті, які прострочені?

Хоча я вже і з юристами спілкувалася, так, на всякий випадок, з приводу того, що суд - це ж не так, що сьогодні подали, а завтра вже треба йти на засідання, це довгий процес і за цей час теж можна встигнути погасити кредит і типу до реальної справи так і не дійде

Тобто в моєму випадку, якщо прострочення ще не більше 2-ох місяців, навряд чи до суду дійде, якщо закрию хоча б ті, які прострочені?
Ще рано. Найменьше що чув - три з лишнім місяці. Але то з десятків тисяч поодинокі випадки.

Хоча я вже і з юристами спілкувалася, так, на всякий випадок, з приводу того, що суд - це ж не так, що сьогодні подали, а завтра вже треба йти на засідання, це довгий процес і за цей час теж можна встигнути погасити кредит і типу до реальної справи так і не дійде
Знаю людей з форуму, в яких більше року суди були.
В мене просте ніби з юридичного погляду "дєльце" п"ять разів переносили поки "вродили" рішення.

Ще рано. Найменьше що чув - три з лишнім місяці. Але то з десятків тисяч поодинокі випадки.

Знаю людей з форуму, в яких більше року суди були.
В мене просте ніби з юридичного погляду "дєльце" п"ять разів переносили поки "вродили" рішення.
Ну, я зараз націлена на закриття тих, що вже давно прострочені, щоб не тягнути до 3 місяців, закрити хоча б це, а далі вже думати інші варіанти

Ну, я зараз націлена на закриття тих, що вже давно прострочені, щоб не тягнути до 3 місяців, закрити хоча б це, а далі вже думати інші варіанти
Ви робіть як вам добре.
В кожного свій шлях.
Просто головне, аби ще гірше не наробити.

Ви робіть як вам добре.
В кожного свій шлях.
Просто головне, аби ще гірше не наробити.
Я вже, якщо чесно, не знаю, куди гірше… у мене кожного дня, як не мфо, так інші проблеми, спочатку тривале лікування, потім батька забрали на службу тиждень тому, тепер хлопця забирають, ще й ці кредити, відчуття, ніби на мені якесь прокляття, що наче зʼявляється надія на нормальне життя, а тут життя підкидає нові випробування і я вже, якщо чесно, не знаю, як з цим впоратися. Іноді у мене вже руки опускаються і я думаю «хай буде, як буде», але потім думаю, що ні, треба не нить, а вставать і щось робити, думати, як з цього всього вибратися.

Я вже, якщо чесно, не знаю, куди гірше… у мене кожного дня, як не мфо, так інші проблеми, спочатку тривале лікування, потім батька забрали на службу тиждень тому, тепер хлопця забирають, ще й ці кредити, відчуття, ніби на мені якесь прокляття, що наче зʼявляється надія на нормальне життя, а тут життя підкидає нові випробування і я вже, якщо чесно, не знаю, як з цим впоратися. Іноді у мене вже руки опускаються і я думаю «хай буде, як буде», але потім думаю, що ні, треба не нить, а вставать і щось робити, думати, як з цього всього вибратися.
Я віруюча людина і згадалось : "Бог не дає нам випробовування, з якими неможливо впоратись".
Тож мабуть чомусь це все з нами відбувається.
Кожна наша дія має наслідки і місцями вони занадто жорсткі... проте не непосильні.
Ви впораєтесь. Щиро вам цього бажаю.

Я віруюча людина і згадалось : "Бог не дає нам випробовування, з якими неможливо впоратись".
Тож мабуть чомусь це все з нами відбувається.
Кожна наша дія має наслідки і місцями вони занадто жорсткі... проте не непосильні.
Ви впораєтесь. Щиро вам цього бажаю.
Дякую вам за добрі слова! Я теж більше вірю в те, що я зможу з цим всім поратися, так, це буде не швидко, але це реально і кредити - це не найбільше горе, яке стається. Знаю одну людину, яка майже лям мала віддати, а потім якось вирішилось, що закрили все за тіло або тіло +%, і ця ситуація дала мені віру в те, що якщо у когось вийшло таку суму погасити, значить мої 200000 то взагалі пиль і це все більше, ніж реально

Але знаєте, моя сімʼя не знає про всі мої кредити, до них тільки з приводу двох змогли додзвонитися і то, я потім сказала, щоб не брали телефон з незнайомих номерів, бо шахраїв зараз розвелося море. А я тільки нещодавно знайшла в собі сили признатися про свої проблеми хлопцю та брату, і на диво, вони мене зрозуміли і намагаються мені допомогти, але я так переживаю, на рахунок батьків, хочеться якось пошвидше від цього здихатися, щоб вони навіть і не знали, що я мала такі проблеми. Не те, що я їм не довіряю, але я їх знаю, тому мені краще розібратися з цим всім без їх участі

Хотіла б я вміти, як ви. Але, нажаль, з кожним днем я все більше впадаю у відчай через неможливість погасити кредити і кожного ранку прокидаюся з думкою «чи не подали на мене в суд?»
Тривожність вам нічим не допоможе у цій ситуації

Я намагаюся контролювати себе і не панікувати, а тверезо обдумувати варіанти рішення питання і не накручувати себе ще сильніше
Шось та буде. Терор трохи стихне потім. Антиспам допоможе.

Це не одразу, звісно
Буду рада почути про ваш досвід, чим більше я тут читаю від людей, які теж з цим стикалися, тим легше мені стає, бо я розумію, що таких людей багато, але вони вибираються з цього всього

Чи стикалися ви з судом? Можливо, підкажете, які конкретні терміни, коли мфо подають до суду? Бо різні люди говорять різне, але зазвичай чула, що на 3-6 місяць прострочення, а до цього просто залякують, що звернуться до суду.
Моніторте судову владу, в мене наприклад швидко гроші через 4 міс подали до суд. Але і це не так страшно, насправді)

Моніторте судову владу, в мене наприклад швидко гроші через 4 міс подали до суд. Але і це не так страшно, насправді)
Ну, у мене, в швидко гроші прострочка лише декілька днів, я планую як можна швидше погасити цей кредит, до 4 місяців точно не дійду, там не така вже й велика сума

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі