в мене борги були з 2020 року в мфо та банках, я до війни закрила мфо, (крім швидко гроші, де взяла 2000 грн 23 лютого 2022 року, десь до року мене не турбували, а потім домовилась з ними за 2300 сплатила і забула), тоді з колекторами простіше було домовитись, я вже не пам'ятаю, десь за тіло, десь трохи більше, моя помилка була, що я влізла ,щоб погасити кредити сина, хоча честно і сама трохи "накосячила",але то особисте, коли перші колектори почали дзвонити, була паніка шок, позичання у всіх знайомих, зараз усім людям , крім однієї борги закрила, банкам переплатила, але в цьому році по спрощенню 2 кредити в пумбі закрила, зараз, якщо колектори дзвонять по боргам сина , особливо біти, посилаю на ..., іншим кажу, це не моя справа, бо вийшло,коли закривала борги сина, кредитна історія в нього покращилася і знову став брати, але в мене вже немає не тих грошей,не настрою за нього сплачувати і йому стало все пофіг
Тому моя історія з закриттям мфо вам дуже не допоможе, бо кредиті були старі
Наразі банк залишився з 7000 грн кредитного ліміту та велику суму людині
Якось так
Вам бажаю не панікувати, все з часом вирішиться, але треба набратися терпіння, і щоб люди з оточення були адекватні, коли зробили в вайбері розсилку що я послуги інтимного характеру, на роботі посміялися і сказали, що якщо ти в своєму віці це робиш,то здорово, а знайома медсестра сказала, що такі послуги дуже дорого коштують і вони зробили мені безкоштовну рекламу!