Списання боргів

• Автор теми Автор теми mkhakhuda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Конкретных нет. Когда решат, что имеет смысл, тогда и подадут.

Да. Выиграл. Как и многие форумчане)

Не обязательно
От я з одного боку розумію, що якщо інші люди можуть з цим впоратися, значить і я можу, але з іншого, паніка і психологічний тиск беруть своє…

От я з одного боку розумію, що якщо інші люди можуть з цим впоратися, значить і я можу, але з іншого, паніка і психологічний тиск беруть своє…
Все могут.
Я смог, и потом смогли тысячи людей.
А я думал "не смогу".

Думаю, мені треба тиждень +-, щоб перечитати все і про всіх 😂

І + ще тиждень, щоб взагалі розібратися і зрозуміти, що до чого
Все буде добре.
Матимите мету і бажання - це все фігня.

Який тиск ?))Що Ви не зможете ? Зможете ,обов'язково зможете ,як було сказано мені ,коли вперше прийшов на форум ." І ти будеш сміятися " ,так і є ,пройде трішки часу ,попустить 😉

Який тиск ?))Що Ви не зможете ? Зможете ,обов'язково зможете ,як було сказано мені ,коли вперше прийшов на форум ." І ти будеш сміятися " ,так і є ,пройде трішки часу ,попустить 😉
Коли читаю ваші відповіді - аж надія зʼявляється!
Все буде добре.
Матимите мету і бажання - це все фігня.
Надіюсь, бо вже так дістали ці всі дзвінки і повідомлення…
Все могут.
Я смог, и потом смогли тысячи людей.
А я думал "не смогу".
Думаю, всі спочатку думають, що нічого не вийде, а потім оглядаються назад і розуміють, що вихід є завжди

Коли читаю ваші відповіді - аж надія зʼявляється!

Надіюсь, бо вже так дістали ці всі дзвінки і повідомлення…
Переналаштуйте свої мізки ,то не смертельно ,і осуджувати Вас не будуть ,бо більшість людей в такій самій дупі ,але сидять мочки ,поставте антиспам ,або налаштуйте телефон на блок невідомих

Переналаштуйте свої мізки ,то не смертельно ,і осуджувати Вас не будуть ,бо більшість людей в такій самій дупі ,але сидять мочки ,поставте антиспам ,або налаштуйте телефон на блок невідомих
З самого початку такий блок стоїть, але ж все одно коли бачиш близько 300 дзвінків на добу, страх починає брати верх

З самого початку такий блок стоїть, але ж все одно коли бачиш близько 300 дзвінків на добу, страх починає брати верх
Страх чого ? Люди судяться роками ,щось програють ,щось виграють і повертають .Страх підвальних калів .А страх того що літає у нас над головами ,та влучає у цивільні будинки ,гинуть люди ,життя коротке ,зараз .Не варто ...

Доброго вечора! Підкажіть, чи є реальна компанія, яка може допомогти зі списанням боргів? Вже немає сил терпіти постійні дзвінки, погрози… можливо, хтось мав досвід з закриттям позик через юристів
Скажу за себя... До войны было 53 всего кредита. Мфо, кредитки всех кого возможно... Ни з кем не общался. Телефон пару раз в месяц включал, если были предложения за тело, закрывал. На данный момент осталось 5 кредитов, тело 110к, хотят 160, кредит сервис суд выиграли, с 18 55 должен отдать .. пока что жду..

Скажу за себя... До войны было 53 всего кредита. Мфо, кредитки всех кого возможно... Ни з кем не общался. Телефон пару раз в месяц включал, если были предложения за тело, закрывал. На данный момент осталось 5 кредитов, тело 110к, хотят 160, кредит сервис суд выиграли, с 18 55 должен отдать .. пока что жду..
Ви самі закривали?

Ви самі закривали?
Сам. Было очень много угроз от шараг, в итоге забил на всех и ни с кем не общался, только если тело по смс предлагали. Со временем они все реже звонят, нужно пережить, никакая компания вас не избавит от звонков родственникам и вам же, только деньги потратите

Сам. Было очень много угроз от шараг, в итоге забил на всех и ни с кем не общался, только если тело по смс предлагали. Со временем они все реже звонят, нужно пережить, никакая компания вас не избавит от звонков родственникам и вам же, только деньги потратите
Мені теж вже не звонять.... Дуже рідко

Мені інші звонять... Стягувачі,виконавці....
Більш серйозна публіка))
Хмм . Пока месяц после проигранного суда кредит сервису. Нет ни выконавчого и не звонит никто .. я так понимаю позже еще будет..

Кльові в тебе "друзі"))
[POSTS=1000]Одного спільного маєм))[/POSTS]
Хмм . Пока месяц после проигранного суда кредит сервису. Нет ни выконавчого и не звонит никто .. я так понимаю позже еще будет..
Якщо суд програний то буде ВП . Коли рішення набере законної сили,побіжять до виконавчої

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі