Списання боргів

• Автор теми Автор теми mkhakhuda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mkhakhuda

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
11
Бали
8
mkhakhuda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Підкажіть, чи є реальна компанія, яка може допомогти зі списанням боргів? Вже немає сил терпіти постійні дзвінки, погрози… можливо, хтось мав досвід з закриттям позик через юристів

Нет

Можливо, можете поділитися своїм досвідом з врегулювання питань з боргами? Буду дуже вдячна!
Конечно.
Если есть возможность оплатить - это самый простой вариант.

Если нет, тогда игнор звонков и смс. Ждите, пока в суд подадут или предложат списание процентов.

Подадут в суд - вот тогда уже понадобится юрист/адвокат.

Да, если всё-таки эту идею вы не отбросите, хочу сразу предупредить, что деньги, которые вы заплатите "юрЫсту" за мнимое списание долгов, Вам никто не вернёт. И никакого списания не будет 🤷

Конечно.
Если есть возможность оплатить - это самый простой вариант.

Если нет, тогда игнор звонков и смс. Ждите, пока в суд подадут или предложат списание процентов.

Подадут в суд - вот тогда уже понадобится юрист/адвокат.

Да, если всё-таки эту идею вы не отбросите, хочу сразу предупредить, что деньги, которые вы заплатите "юрЫсту" за мнимое списание долгов, Вам никто не вернёт. И никакого списания не будет 🤷
Чи стикалися ви з судом? Можливо, підкажете, які конкретні терміни, коли мфо подають до суду? Бо різні люди говорять різне, але зазвичай чула, що на 3-6 місяць прострочення, а до цього просто залякують, що звернуться до суду.

Чи стикалися ви з судом? Можливо, підкажете, які конкретні терміни, коли мфо подають до суду? Бо різні люди говорять різне, але зазвичай чула, що на 3-6 місяць прострочення, а до цього просто залякують, що звернуться до суду.
нема конкретних термінів, все дуже інидвідуально,як зі сторони шараги чи кал. контори так і рандомно стосовно боржника.
є лише 2 контори,які ніколи не зможуть подати в суд. це ті, які видають в крипті. всі решту теоретично можуть подати, хтось подає часто, хтось рідше, хтось майже ніколи, а хтось взагалі ніколи. вам слід брати і читати розділи по кожній шаразі чи кал. конторі окремо, аналізувати і робити для себе висновки.
факт один - доковідних і до військових часів подавали в сотні разів рідше зараз подають частіше. Але знову ж таки все доволі індивідально і рандомно

нема конкретних термінів, все дуже інидвідуально,як зі сторони шараги чи кал. контори так і рандомно стосовно боржника.
є лише 2 контори,які ніколи не зможуть подати в суд. це ті, які видають в крипті. всі решту теоретично можуть подати, хтось подає часто, хтось рідше, хтось майже ніколи, а хтось взагалі ніколи. вам слід брати і читати розділи по кожній шаразі чи кал. конторі окремо, аналізувати і робити для себе висновки.
факт один - доковідних і до військових часів подавали в сотні разів рідше зараз подають частіше. Але знову ж таки все доволі індивідально і рандомно
Тоді спитаю з точки зору психології, як не загнати себе в істерику і все таки вибратися з цієї ями?

Хотіла б я вміти, як ви. Але, нажаль, з кожним днем я все більше впадаю у відчай через неможливість погасити кредити і кожного ранку прокидаюся з думкою «чи не подали на мене в суд?»

Хотіла б я вміти, як ви. Але, нажаль, з кожним днем я все більше впадаю у відчай через неможливість погасити кредити і кожного ранку прокидаюся з думкою «чи не подали на мене в суд?»
а якщо подали, то що? це кінець світу? по-перше завжди є шанс спробувати захиститись. Але навіть якщо з цього нічого не вийде, то що? це ж адміністративна відповідальність, а не кримінальна

"І це мине"... мудрість.

а якщо подали, то що? це кінець світу? по-перше завжди є шанс спробувати захиститись. Але навіть якщо з цього нічого не вийде, то що? це ж адміністративна відповідальність, а не кримінальна
Так, але вони ж погрожують тим, що заберуть майно, а у мене є, що втрачати. Я перший раз в такій ситуації. До цього я ніколи не вдавалася до кредитів, тому для мене на разі кожен дзвінок або смс - це вже паніка
"І це мине"... мудрість.
Заздрю вашому оптимізму)

Так, але вони ж погрожують тим, що заберуть майно, а у мене є, що втрачати. Я перший раз в такій ситуації. До цього я ніколи не вдавалася до кредитів, тому для мене на разі кожен дзвінок або смс - це вже паніка

Заздрю вашому оптимізму)
Однозначно Вам треба починати відкривати розділи і теми про ті шараги, з якими ви маєте справу, аналізувати і прописувати "потенційні сценарії". не буде такого, що всі шараги візьмуть і подадуть на вас в суд в один день,тиждень, місяць чи квартал.
а з іншого боку ,якщо є , що втрачати, то можливо є і звідки доходи брати, збирати,і хто пропонує адекватні умови брати, і закривати?
зараз збільшилась кількість позовів, але в десятки разів більше пропозицій за тіло, а то і ще менше віж шараг просто беріть ,читайте аналізуйте

Однозначно Вам треба починати відкривати розділи і теми про ті шараги, з якими ви маєте справу, аналізувати і прописувати "потенційні сценарії". не буде такого, що всі шараги візьмуть і подадуть на вас в суд в один день,тиждень, місяць чи квартал.
а з іншого боку ,якщо є , що втрачати, то можливо є і звідки доходи брати, збирати,і хто пропонує адекватні умови брати, і закривати?
зараз збільшилась кількість позовів, але в десятки разів більше пропозицій за тіло, а то і ще менше віж шараг просто беріть ,читайте аналізуйте
Аби з було звідки брати ті доходи… але на одну зп всі борги не погасиш
Це прагматизм більше ніж оптимізм.
Шість років майже вже як послав всіх скопом в утіль.
Там і залишаються.
І що в результаті? Ніяких позовів і арештів майна чи рахунків?

І що в результаті?
Нічого. Я нікому з них нічого не винен на даний момент в правовому полі.
Ніяких позовів і арештів майна чи рахунків?
Я двічі в суді довів що не винен.
Були арешти майна і рахунків, зніс.

Нічого. Я нікому з них нічого не винен на даний момент в правовому полі.

Я двічі в суді довів що не винен.
Були арешти майна і рахунків, зніс.
Поясніть мені, старій бабі, як? Бо я не розумію, як це взагалі працює і як з цього вибратися. Я перший раз в такій ситуації

які конкретні терміни, коли мфо подають до суду?
Конкретных нет. Когда решат, что имеет смысл, тогда и подадут.
Чи стикалися ви з судом?
Да. Выиграл. Как и многие форумчане)
зазвичай чула, що на 3-6 місяць прострочення,
Не обязательно
Думаю, мені треба тиждень +-, щоб перечитати все і про всіх 😂
Да просто полистайте разделы по вашим мфо. Там много тем.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі