Списали с карты.

• Автор теми Автор теми blackvin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Да нетреба нечьо перевипускати, піти в банк поставити ліміт на 0 , або по телефону і все
150 раз вже писалось, що нульовий ліміт оплат в інтернеті не діє для транзакції по переказам між картками, що і роблять мфо.
Більш того самі банки теж їм підігрують тим, що навіть при нульовому балансі на рахунку елементарно переказують кошти цим мфо по овердрафту.

2 рік під 30 шараг, ліміти стоять 0 на переказ з карти на карту ,і онлайн оплати ніхто нечього несписав)) тільки на зняття з банкомату ліміта нема да і все)

2 рік під 30 шараг, ліміти стоять 0 на переказ з карти на карту ,і онлайн оплати ніхто нечього несписав)) тільки на зняття з банкомату ліміта нема да і все)
Якщо вам так повезло, то хоч не роздавайте неправильних порад іншим.

Значить фартонуло. Добре аби і надалі так було.
А в мене, наприклад, змогли зняти...

Якщо вам так повезло, то хоч не роздавайте неправильних порад іншим.
Чим повезло?? Пробували списати рік часу
Значить фартонуло. Добре аби і надалі так було.
А в мене, наприклад, змогли зняти...
Тоїсть стояло два ліміти і списали кошти???

Стояв "0" ліміт на оплату в інтернеті і було на балансі 8грн. Проста дебетова карта без жодних кредитних лімітів.
Приватбанк по овердрафту переказав їм гроші, тим самим загнав карту в мінус.
От вам і "не можуть"
А я знаю не один випадок овердрафту при заблокованій карті з нульовим лімітом в інтернеті.
Ну по заблокованим карткам я чув, але пруфів не бачив.
А про ноль на карті і ноль оплат в неті - я сам особисто в це лайно потрапив.

Стояв "0" ліміт на оплату в інтернеті і було на балансі 8грн. Проста дебетова карта без жодних кредитних лімітів.
От вам і "не можуть"

Причому з карти не користувача МФО,а просто з неї робилась пролонгація.От так навіть буває.

Чим повезло?? Пробували списати рік часу

От вам і "не можуть"

І в мене був випадок коли на картці нуль і загнали в мінуса. Максимон, якщо чогось не трапилось з вами - то не означає що такого не буває

От вам і "не можуть"

Просто я питав в себе в банку ,сказали ніяк нехто незніме з лімітами , ну хіба виконавці

У меня тоже около 30 мфо карта укрсиббанка, в приложении лимиты есть все более 10 вариантов, ещё за 6 месяцев не удалось снять деньги, картой пользуюсь постоянно. Но это не совет не блокировать карты, а лишь личный опыт

Причому з карти не користувача МФО,а просто з неї робилась пролонгація.От так навіть буває.
Це загальновідомий факт на форумі
Просто я питав в себе в банку ,сказали ніяк нехто незніме з лімітами , ну хіба виконавці
Який банк?

Карту перевипустив, але рахунок поки не закрив. Щодня намагаються списати різні суми!!

Тоді можливо й так. Це не дуже відомий/популярний банк, про нього навіть на форумі мало інформації.
А я колись його чмирив казав , банкоматів нема . А тепер слава богу ,що не приват)))

Назад
Угорі