Списали кошти з карти сьогодні

• Автор теми Автор теми AntyMFO
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 695

AntyMFO

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
108
Бали
2625
AntyMFO не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшли сьогодні пенсія по інвалідності, шараги зразу списали гроші по 100-200грн. Тепер від мене точно не получать ні копійки. Списали всю пенсію.

AntyMFO, Вам же уже говорили, перевыпустить карты. И тема от Вас была, что собираетесь переводить свои выплаты на почту. Вы ещё этого не сделали?

AntyMFO, Вам же уже говорили, перевыпустить карты. И тема от Вас была, что собираетесь переводить свои выплаты на почту. Вы ещё этого не сделали?
Я перевів, але гроші не другий місяць будуть поступати. А зняти не встиг. Нічого, най подавляться.
Ну это логично ?? :facepalm:

Карту заблокируйте хоть...
Не буду повторяться о переводе выплат...
Уже пізно.....

Я перевів, але гроші не другий місяць будуть поступати. А зняти не встиг. Нічого, най подавляться.
Ви впевнені на 100% що пенсійний фонд не затупить і знову не кине гроші на карточку..

Все равно эту карточку лучше перевыпустить или вообще счет закрыть полностью. Не карту заблокировать, а именно счет. Потому что и правда:
Ви впевнені на 100% що пенсійний фонд не затупить і знову не кине гроші на карточку..
А пенс фонд кидает не на реквизиты карты, а на счет в банке, к которому привязана карта.

Так я и не вам поясняла, просто процитировала вас, т.к. согласна с тем, что пенс фонд иногда тупит)
А автор темы, походу, не особо разбирается в нюансах, раз так попал.

Прийшли сьогодні пенсія по інвалідності, шараги зразу списали гроші по 100-200грн. Тепер від мене точно не получать ні копійки. Списали всю пенсію.
Если видели, что списывают, почему остальное не сняли?

Уже пізно.....
Я так зрозумів, ви читали форум і таке допустили... Тим паче бачу вас люди попереджали... Ну хай вони давляться, а вам розуму побільше, а то на сльозу не пробиває якось ваша тема...

Розумний вчиться на помилках
інших, а хто на своїх допетруйте самі...

Я другий рік з одною карточкою, кредитами і ще ніхто нічого не знаяв, крім пару грн. з самого початку, але я на відміну від вас нічого не знав, ні про форум, ні про те, що вони щось взагалі можуть знімати...

Одним словом: ой на горі два дубки...

Так ви ж казали,що на пошту перевели)?
Дочитала.Капец конечно.Треба ж контролювати ці моменти.

Так ви ж казали,що на пошту перевели)?
Дочитала.Капец конечно.Треба ж контролювати ці моменти.
На пошту на другий місяць, не встиг проконтролювати. Але порівняно з тим, скільки я годував їх пролонгаціями, це таяк нічого.

Пенсія пішла, ну ок)
На пошту на другий місяць, не встиг проконтролювати. Але порівняно з тим, скільки я годував їх пролонгаціями, це таяк нічого.
Нік у вас підходящий, прідгодуйМФО)

Назад
Угорі