Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спустя три года истекает срок давности.Возможно ли такое что спустя три года кредит в мфо аннулируется?
Или это все вранье?
Возможно у некоторых такое было?
Кредит каса гарну пам"ять має)Возможно ли такое что спустя три года кредит в мфо аннулируется?
Или это все вранье?
І який борг у вас вже нараховано?Кредит каса гарну пам"ять має)
П"ятий рік мене не забувають ??
3 роки. З 10 000 тіла хочуть 8 000.І який борг у вас вже нараховано?
То не в мене. В них.І який борг у вас вже нараховано?
А карти вам не блокували?То не в мене. В них.
Але мене то не цікавить. Я чужі гроші не рахую)))
У мене тіло 1500 тисячі а такі відсотки нарахували що здуріти можна3 роки. З 10 000 тіла хочуть 8 000.
Блокували і розблоковували...і знову блокували. Це не є великою проблемою для мене особисто.А карти вам не блокували?
У меня после трех две надписи прилетелоВозможно ли такое что спустя три года кредит в мфо аннулируется?
Или это все вранье?
Так, минулого року знесла по ним ВП, а цього року ЄАПБ подали від них позов на стягнення заборгованості.Кредит каса гарну пам"ять має)
П"ятий рік мене не забувають ??
Надписи це що? Блокування карт чи як?У меня после трех две надписи прилетело
Єапб - колекторська кантора.Можете розповісти як це? І чого очікувати?
І що таке ЕАПБ
Надписи це що? Блокування карт чи як?
Подають)Юридично це не кредит, а вам просто бабки на карту закинули. Тому нічого не анульовується. Тому вони і в суд нормально не подають
Раніше клепали. Норм. Вийшли на гарні масштаби. Будуть і після.цікаво, чи будуть клепати написи після війни по не нотаріальним договорам?)
Як не будуть так,то будуть по іншому....цікаво, чи будуть клепати написи після війни по не нотаріальним договорам?)
Як не будуть так,то будуть по іншому....