спірна ситуація з банком МОНОБАНК

• Автор теми Автор теми tavriez
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

tavriez

Читач
Дописи
18
Реакції
6
Бали
3
tavriez не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір форумчани.
Вибачте адміністрація, що не туди пишу звернення за допомогою (шукав по форуму де розмістити данний пост...не знайшов бо мало прав на доступ).
В мене виникла спірна ситуація з банком МОНОБАНК. Справа в тому, що мені заблокували карточку (НЕ КРЕДИТНА). В мене замовили товар. Замовник скинув 100грн завдатку (повна ціна 700). Через декілька годин він звернувся в Монобанк з претензією на шахрайські дії (що я не відправив йому товар). Банк заблокував мені карту. Я дзвоню в банк (не розуміючи в чому справа...не можу розрахуватися своїми ЛІЧНИМИ коштами) вони мені кажуть ваша карта заблокована бо скарга...чекайте вирішення питання. На наступний день дзвонить з Монобанка, я надаю номер декларації про відправку. Карта заблокована вже три дні. Дзвоню кожен вечір в Монобанк, там мені не можуть дати відповіді коли розблокують, ЧЕКАЙТЕ З ВАМИ ЗВЯЖУТЬСЯ. Питаю куди мені ще звернутися окрім сервісу Монобанку вони не говорять, кажуть дзвоніть нам. Що мені робити? Я надав послугу а карту не розблоковують. Куди ще звернутися?
Дякую адміністрація)))))) Вибачте не розібрався.

Куди ще звернутися?
Трохи логіки. Карту заблокували через скаргу, в першу чергу для того, щоб Ви не могли забрати нечесно зароблені гроші. Якщо Ви надіслали товар і у Вас є декларація, це ще не означає, що замовник отримав товар та що товар той самий, що Ви і домовлялись. Тому треба трохи почекати. З приводу того, куди можна звертатися - по таким питанням скоріше лише до суду.

Добрий вечір форумчани.
Вибачте адміністрація, що не туди пишу звернення за допомогою (шукав по форуму де розмістити данний пост...не знайшов бо мало прав на доступ).
В мене виникла спірна ситуація з банком МОНОБАНК. Справа в тому, що мені заблокували карточку (НЕ КРЕДИТНА). В мене замовили товар. Замовник скинув 100грн завдатку (повна ціна 700). Через декілька годин він звернувся в Монобанк з претензією на шахрайські дії (що я не відправив йому товар). Банк заблокував мені карту. Я дзвоню в банк (не розуміючи в чому справа...не можу розрахуватися своїми ЛІЧНИМИ коштами) вони мені кажуть ваша карта заблокована бо скарга...чекайте вирішення питання. На наступний день дзвонить з Монобанка, я надаю номер декларації про відправку. Карта заблокована вже три дні. Дзвоню кожен вечір в Монобанк, там мені не можуть дати відповіді коли розблокують, ЧЕКАЙТЕ З ВАМИ ЗВЯЖУТЬСЯ. Питаю куди мені ще звернутися окрім сервісу Монобанку вони не говорять, кажуть дзвоніть нам. Що мені робити? Я надав послугу а карту не розблоковують. Куди ще звернутися?
Дякую адміністрація)))))) Вибачте не розібрався.
Ну, во первых у Монобанка все таки есть офисы во всех городах! Подойдите туда. Ну и подождите немного.

Отстоял. Разблокировали карту. Тему можна закрыть. Спасибо всем кто откликнулся.

Совет лично от себя - если вы торгуете на олх пользуйтесь ОЛХ доставкой. Не реклама а реально защищает. Продаю и покупаю только через нее. Предоплат никогда не делаю и не прошу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі