Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
И так,кто еще сталкивался с подобным рода смс? Значит сначала мне пришло смс от кэшберри,и через пару часов от укркредит,кто знает что это,расскажите пожалуйста.И да есть ли такие кто соглашался?
И так,кто еще сталкивался с подобным рода смс? Значит сначала мне пришло смс от кэшберри,и через пару часов от укркредит,кто знает что это,расскажите пожалуйста.И да есть ли такие кто соглашался?
Такое же сегодня было. Если пишут коллекторы, то почему за несколько минут до этого смс пришло от кэшберри? Почему не не было даже смс уведомления, что теперь делом занимается коллектор? Короче фuгня какая-то
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.