Спадщина та виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Maree21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K
Нічого не зрозуміла 🤦🏻‍♀️ напис це і є виконавче провадження?
мфо пішло до нотаріуса - той вчинив напис і дав мфо - мфо пішло до виконавця - виконавець зробив виконавче провадження
тому треба подавати в суд на мфо і визнавати напис таким що не підлягає виконанню, буде судове рішення - віднесете його виконавцю - виконавець закриє вп

Так, напис

Нічого не зрозуміла 🤦🏻‍♀️ напис це і є виконавче провадження?
Ні, подавала заяву саме на напис. Знайшла у себе документи які відправляла до суду
Ні, подавала заяву саме на напис. Знайшла у себе документи які відправляла до суду
Якщо ви на цьому розумієтесь можу надіслати, позовну заяву.

сайт судова влада, по піб або номеру справи дивитесь на якій стадії справа зараз.
або електронний суд, але там раз зареєструвався - і все життя слідкуєш.
Якщо ви на цьому розумієтесь можу надіслати, позовну заяву.
юристи.webp

сайт судова влада, по піб або номеру справи дивитесь на якій стадії справа зараз.
або електронний суд, але там раз зареєструвався - і все життя слідкуєш.
Ну, і питання було в тому, що все ж таки я не можу передати свою частку брату до того як не вирішиться питання з цими написами.

Ну, і питання було в тому, що все ж таки я не можу передати свою частку брату до того як не вирішиться питання з цими написами.
вам варто зрозуміти, що по ходу переписки в цій темі виявлялися нові подробиці, які ви завчасно не написали, а вони можуть вплинути на відповідь на питання.
питання з написами плюс-мінус за пів року вирішується.
по загальному, поки у вас є відкрите вп, то ви є в реєстрі боржників, отже - нотаріус навряд чи вчинить дії при вашій наявності там

У мене 2 ВП, по одному подавала до суду, суд був на мою користь, є рішення. Через тиждень на судовому реєстрі побачили, що подали до апеляції. І з апеляційного суду ніяких повідомлень немає.
Сама подавала
У вас тоді є номер справи. По ньому шукайте на сайті судової влади.
питання з написами плюс-мінус за пів року вирішується.
Попросила знайома знести виконавчий напис. Подав я позов в травні 2020 року.
Винесли рішення в червні 2023.
Да здравствує Солом'янський суд. Самий гуманний та швидкий в своїх діях в Україні.

Да здравствує Солом'янський суд. Самий гуманний та швидкий в своїх діях в Україні.
: ( Київ..

Тобто якщо виконавець в Черкасах, фінка в Києві, нотаріус у Львові, боржник в смілі, то можна подавати за місцезнаходження виконавця в Черкаси? Чи в смілу, оскільки там боржник?

Тобто якщо виконавець в Черкасах, фінка в Києві, нотаріус у Львові, боржник в смілі, то можна подавати за місцезнаходження виконавця в Черкаси? Чи в смілу, оскільки там боржник?
пофіг де виконавець і нотаріус
виконується де? туди і подавати
робота, наприклад
якщо виконавець в Черкасах
значить у нього інформація, що боржник проживає або перебуває в межах його виконавчого округу
але, місце виконання може бути вся Україна; от де саме виконується - по матеріалам вп - туди й подавати

Останнє редагування:
значить у нього інформація, що боржник проживає або перебуває в межах його виконавчого округу
але, місце виконання може бути вся Україна; от де саме виконується - по матеріалам вп - туди й подавати
Хм. Тобто якщо виконується в смілі (боржник живе і працює там, то можна по місцю подавати...) Зрозумів.
Якраз є ситуація, потрібно ВН скасувати. Думав в Київ довго буде все тягнутись

Хм. Тобто якщо виконується в смілі (боржник живе і працює там, то можна по місцю подавати...) Зрозумів.
Якраз є ситуація, потрібно ВН скасувати. Думав в Київ довго буде все тягнутись
[POSTS=1000]обгрунтовуйте частиною 12 статті 28 цпк, там все однозначно написано. в Київ завжди встигнете.[/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Дякую.
Спробую. А то солом'янський суд дуже тягне... Я тепер вже 3 місяці не можу рішення отримати по цій людині... Краще по місцю все вирішити, там і суд ближче...

ну це хіба що спамити на електронку суду, + в телефонному режимі нагадувати регулярноСолом'янський районний суд міста Києва
Взяв ецп людини, буду від неї спамити, щоб не затягувати...
Але другий ВН знесу вже по місцю. Треба тільки договір адвокатський тисяч на 12 буде підписати... ))
Бо в цій ситуації я отримаю оплату якщо стягну кошти адвокатські... ))

У вас тоді є номер справи. По ньому шукайте на сайті судової влади.

Ото, так само…

Назад
Угорі