Maree21
Форумчанин
- Дописи
- 326
- Реакції
- 194
- Бали
- 3625
Maree21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Панове юристи. Підкажіть будь-ласка, ситуація наступна. Є заповіт. 5 років тому помер батько. Заяву на вступ до нотаріуса подано після пів року. Але саме вступати в права спадщини не вступала. Коли подавали заяву були одні обставини я хотіла там проживати в тому домі, на зараз там не жила ті 5 років, жити не буду. Можу я відмовитись від спадщини? Тому що нотаріус чомусь сказав тільки вступати в права. Але в мене два провадження одне призупинено воно на апеляції інше активне.
І чи правда це, що колектори дзвонять нотаріусам? По типу це десь висвічується, що я повинна увійти у права спадщини?Щось мені таке плели сьогодні родичі, я нічого не зрозуміла.
Я хочу замість своєї частини дому отримати кошти та дачу у селі по домовленості з братом. Чи це можливо з виконавчими провадженнями?
Будь-ласочка допоможіть розібратись
Ну, тобто замість того що йде у заповіті отримати те про що домовились з братом.
І чи правда це, що колектори дзвонять нотаріусам? По типу це десь висвічується, що я повинна увійти у права спадщини?Щось мені таке плели сьогодні родичі, я нічого не зрозуміла.
Я хочу замість своєї частини дому отримати кошти та дачу у селі по домовленості з братом. Чи це можливо з виконавчими провадженнями?
Будь-ласочка допоможіть розібратись
Ну, тобто замість того що йде у заповіті отримати те про що домовились з братом.