Соцвиплати, відкривати новий рахунок?

• Автор теми Автор теми Іра123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 864

Іра123

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
76
Бали
2590
Іра123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт :).Друзі потрібна ваша порада.Сьогодні дізналась що мені присвоїли звання (Мати героїня).Ну і тепер мені повинні виплатити одноразову допомогу,а от тут і проблема (,потрібно дати рахунок карточки для виплат щоб зачислили кошти,з діючої картки ушльопки пробують знімати,але там 0 хоча і заблокована але довбуться.Якщо зроблю нову то можуть і з неї зняти кошти ті шаражки?

Всім привіт :).Друзі потрібна ваша порада.Сьогодні дізналась що мені присвоїли звання (Мати героїня).Ну і тепер мені повинні виплатити одноразову допомогу,а от тут і проблема (,потрібно дати рахунок карточки для виплат щоб зачислили кошти,з діючої картки ушльопки
Поздравляю))) Вы видимо сообщение не дописали) что с вашими картами?старые карты можно перевыпустить.

Поздравляю))) Вы видимо сообщение не дописали) что с вашими картами?старые карты можно перевыпустить.
Дякую)).Повідомлення відредагувала)))руки крюки.Да от хочу перевипустити,але переживаю щоб і до неї недобрались.Бо дані картки потрібно тепер надати в собез,а виплата на початку червня буде
На пошту не хочуть паразіти ((
Відкрийте нову або хай перераховують на пошту

Всім привіт :).Друзі потрібна ваша порада.Сьогодні дізналась що мені присвоїли звання (Мати героїня).Ну і тепер мені повинні виплатити одноразову допомогу,а от тут і проблема (,потрібно дати рахунок карточки для виплат щоб зачислили кошти,з діючої картки ушльопки пробують знімати,але там 0 хоча і заблокована але довбуться.Якщо зроблю нову то можуть і з неї зняти кошти ті шаражки?
Сколько у вас детей? Это - простое любопытство...
Откройте новую карту для выплат.

Дякую)).Повідомлення відредагувала)))руки крюки.Да от хочу перевипустити,але переживаю щоб і до неї недобрались.Бо дані картки потрібно тепер надати в собез,а виплата на початку червня буде
Откройте карту в другом банке. так вам будет спокойнее.Самый оптимальный вариант, получите выплату и обналичте ее.
Іра123, снять с новой карты Мфо не смогут, даже если и узнают о ней))

Якщо зроблю нову то можуть і з неї зняти кошти ті шаражки?
Ні не зможуть.
Проте й на стару заблоковану можуть зарахувати, а вам залишиться підійти до банкомата, розблокувати картку і зняти кеш.

Да. В приват 24 можно пепевыпустить и списания будут не возможны. Это вам в любом отделении скажут. Это если у вас приват банк. За другие не знаю банки.
Я тоже перевыпустила в пр24 и просто пишут такое. На старую ни в коем случае. Потому, что пока вы разблокируете её, у вас могут в этот момент списать. Лучше перевыпустить.

Вкладення

• Screenshot_20210513_173043.webp
    Screenshot_20210513_173043.webp
    32.2 Кб · Перегляди: 27
Сколько у вас детей? Это - простое любопытство...

Откройте новую карту для выплат.
5 моїх (маю наувазі спільних)і одна чоловіка від першого шлюбу)).Та це ясно що відкрию лише переживаю чи мфошки і до неї недоберуться
Откройте карту в другом банке. так вам будет спокойнее.Самый оптимальный вариант, получите выплату и обналичте ее.
Іра123, снять с новой карты Мфо не смогут, даже если и узнают о ней))
Ну значить так і зроблю)))Дякую за поради:)

Да. В приват 24 можно пепевыпустить и списания будут не возможны. Это вам в любом отделении скажут. Это если у вас приват банк. За другие не знаю банки.
Я тоже перевыпустила в пр24 и просто пишут такое. На старую ни в коем случае. Потому, что пока вы разблокируете её, у вас могут в этот момент списать. Лучше перевыпустить.
Не успеют

LeTa,
Вітаю!Карту вже давно пора перевипустити

Назад
Угорі