Соц виплати на пошту

• Автор теми Автор теми Ван
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 505

Ван

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
228
Бали
2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора...в мене є відкрите одне ВП.порадилась з юристом порадив перевести соціальні виплати на пошту,тому що карту можуть заблокувати..Проблема в тому що живу далеко від місця прописки...Цікавить чи хтось переводив виплати на поштове відділення по місцю проживання?

Доброго вечора...в мене є відкрите одне ВП.порадилась з юристом порадив перевести соціальні виплати на пошту,тому що карту можуть заблокувати..Проблема в тому що живу далеко від місця прописки...Цікавить чи хтось переводив виплати на поштове відділення по місцю проживання?
Так,без проблем.В заяві вказуєте індекс поштового відділення,де отримуватимете.

Так,без проблем.В заяві вказуєте індекс поштового відділення,де отримуватимета ви й

Так,без проблем.В заяві вказуєте індекс поштового відділення,де отримуватимете.
Ви йшли в соцзабез і казали що хочу наприклад з наступного місяця виплати на пошту і писали таку заяву?

Подскажите, кто знает. что нужно для того, чтоб получать ЗП на Укрпочте?

Ви йшли в соцзабез і казали що хочу наприклад з наступного місяця виплати на пошту і писали таку заяву?
Ви ж за місцем проживання соц.виплати оформляли?
Ооо,це до Евлампия

Во первых это борьба. Нужно написать заявление и отнести но бухгалтер у. Если согласятся это отлично если нет то начинайте воевать. Если Вы к этому готовы пишите. Я продолжу

Назад
Угорі