Сообщения от кредиторов о продаже долга коллекторам

• Автор теми Автор теми Polly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мені взагалі не дзвонять, от що лякає...

Дякую, буду обачна тепер

Дякую, спробую, бо це жесть вже другий місяць
Та
Мені на даний момент мої 35 не підйомні, ситуація тяжка стала дуже(((
Дяку
Дякую, реально камінь з душі зараз?
На третій місяць взагалі по барабану стане)
Провірено!!
Я тепер навіть капучіно щоранку можу дозволити собі перед роботою)

...., Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати ....00 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393; Мілоан: ...., прострочення ....00 грн. по кредиту .... Продаємо борг колекторській компанії! Тел. 0673856524. Що робити трубки не беруть, коли телефоную?
Пусть продают. Ничего не делать. Жить спокойно дальше. Все звонки в блок.

Провірено!!
І ви зможете)
Кому таке смс приходило? Від єврогроші?

Вкладення

• Screenshot_20190603_104648_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_20190603_104648_com.google.android.apps.messaging.webp
    29.4 Кб · Перегляди: 28
ситуація тяжка тому що дозволяєте емоціям себе контролювати, нічого більше не платіть - звонять вам - оспорюйте борг і кажіть щоб подавали на суд. І - те що вони кажуть що подають на суд - не означає що подають.

Провірено!!
Я надіюсь на це... так хочеться вже трохи видихнути. Я сьогодні проснулась, получила 5 смс, і знову почалась паніка, я себе ненавиджу за все, сльози... А поспілкувалась і вже, здається, не так страшно
Я це
Це ви даремно. Потрібно або платити всі, або нічого. Інакше будуть тягнути постійно.
Я це розумію, що прірва повна. Але коли зовсім нічого, починається винос мозку. Я вже просто не витримую, думала сильна, а вийшло, що зовсім ні
Мені
І ви зможете)
Кому таке смс приходило? Від єврогроші?
Мені інше приходило з CLY: Vyyizna komisiya v Kompaniyi CLY pochynayuye svoyu robotu z 10:00. Budte rozumnishymy, splatit ...UAH. 380675302507 www.cly.com.ua. Теж фіг його знає

Останнє редагування:
Я надіюсь на це... так хочеться вже трохи видихнути. Я сьогодні проснулась, получила 5 смс, і знову почалась паніка, я себе ненавиджу за все, сльози... А поспілкувалась і вже, здається, не так страшно
Я це

Я це розумію, що прірва повна. Але коли зовсім нічого, починається винос мозку. Я вже просто не витримую, думала сильна, а вийшло, що зовсім ні
а сколько у вас просрочка в манивео? что то рано они за вас взялись, они обычно любят выжидать чтоб сумма накапала баснословная

а сколько у вас просрочка в манивео? что то рано они за вас взялись, они обычно любят выжидать чтоб сумма накапала баснословная
В мене там 11тис.а коли лист приходи мисяц тому вде пид 35 було.а зараз страшно даже дивитися що там вони пишуть.звонив каже виж в нас 30разiв брали,а це чому не вiддаете.

Півтора місяці.. сума 11860 грн. Ви думаєте після цієї смс почнеться дурдом?

Я це

Мені

Мені інше приходило з CLY: Vyyizna komisiya v Kompaniyi CLY pochynayuye svoyu robotu z 10:00. Budte rozumnishymy, splatit ...UAH. 380675302507 www.cly.com.ua. Теж фіг його знає
ой, за клай вообще можете не переживать, они безобидные как дети...только смс нелепые строчат.
Півтора місяці.. сума 11860 грн. Ви думаєте після цієї смс почнеться дурдом?
а..я чето думала у вас пару дней...ну скорей всего начнут обзванивать родычей, от этого никуда не деться, увы...

Ви

Ви мене трохи заспокоїли... бо вже ревіла зранку))
а ха.. ну вы даете.. за них вообще не переживайте. следующие смс будут- мы арестуем все ваши счета))). предупредите соседей что они пойдут в суд как понятые по вашему делу))) на вас уже открыто криминальное дело, но еще не поздно оплатить))) долг может испортить вашу карьеру, одумайтесь пока не поздно))

а ха.. ну вы даете.. за них вообще не переживайте. следующие смс будут- мы арестуем все ваши счета))). предупредите соседей что они пойдут в суд как понятые по вашему делу))) на вас уже открыто криминальное дело, но еще не поздно оплатить))) долг может испортить вашу карьеру, одумайтесь пока не поздно))
Ага, вже одумалась...
Боі
ой, за клай вообще можете не переживать, они безобидные как дети...только смс нелепые строчат.

а..я чето думала у вас пару дней...ну скорей всего начнут обзванивать родычей, от этого никуда не деться, увы...
от халепа..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі