Сообщения от кредиторов о продаже долга коллекторам

• Автор теми Автор теми Polly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Polly

Форумчанин
Дописи
159
Реакції
89
Бали
1825
Polly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
...., Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати ....00 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393; Мілоан: ...., прострочення ....00 грн. по кредиту .... Продаємо борг колекторській компанії! Тел. 0673856524. Що робити трубки не беруть, коли телефоную?

Так пусть продают. Зачем вы им звоните?

Інна ну що ви таке робите? Нікому не звоніть - родичам скажіть що це зеки з зони тай все...

Боюс
Так пусть продают. Зачем вы им звоните?
Не хочу проблем рідним, бо їду на 3 неділі на заробітки. Кинула їм 1000 тиждень назад, менше ніж пролонгація, тепер такі смс. Паніка у мене
Інна ну що ви таке робите? Нікому не звоніть - родичам скажіть що це зеки з зони тай все...
Панікую конкретно... Дома проблеми, ще їм цього не хватало

Боюс
Не хочу проблем рідним, бо їду на 3 неділі на заробітки. Кинула їм 1000 тиждень назад, менше ніж пролонгація, тепер такі смс. Паніка у мене
Это деньги на ветер. Либо полностью закрывать либо не платить пролонгации. Если вы с ними будете общаться это не гарантия того что не будут звонить родным. Игнор лучшее средство

Боюс

Панікую конкретно... Дома проблеми, ще їм цього не хватало

Які проблеми??? Якщо ваші рідні на контракті не підписувалися як поручителі в них не може бути жодних проблем, ні чого не кидайте їм, ви кинули 1000 = це як акулам у воду кров вилили. Вони нічого без рішення суду який у кращому для них випадку змусить вас заплатити тіло+перші % на які ви згоджувались і все... Але шанс що мфо подасть на суд менше ніж 5%....

Слушайте сюда. Нервы в кулак. Симку смени и попробуй родственникам и знакомым все обьяснить как есть. Не винить себя. А платить или нет решать тебе. Пока платиш тебя нетронут только просрочка то.... эта карусель и создана для того чтобы вы из этой жопы невылезли. Забейте на них и живите ?

По смене симки: чтоб не нашли новый номер, не указывайте его как контактный в банках. Ну и чтоб родные его ни кому не давали

Які проблеми??? Якщо ваші рідні на контракті не підписувалися як поручителі в них не може бути жодних проблем, ні чого не кидайте їм, ви кинули 1000 = це як акулам у воду кров вилили. Вони нічого без рішення суду який у кращому для них випадку змусить вас заплатити тіло+перші % на які ви згоджувались і все... Але шанс що мфо подасть на суд менше ніж 5%....
Спорбуг
Це ви даремно. Потрібно або платити всі, або нічого. Інакше будуть тягнути постійно.
На повну не було грошей. В мене коли паніка голова повністю відключається, добре хоч цей форум знайшла, а то не знаю щоб було вже...думки різні в голову лізли

...., Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати ....00 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393; Мілоан: ...., прострочення ....00 грн. по кредиту .... Продаємо борг колекторській компанії! Тел. 0673856524. Що робити трубки не беруть, коли телефоную?
Прочитала на форумі слова однієї людини які менемзаспокоюють постійно!
"якщо продали колектора, то значить мінус один кредит ?"

По смене симки: чтоб не нашли новый номер, не указывайте его как контактный в банках. Ну и чтоб родные его ни кому не давали
Я по ходу до банків вже не підійду навіть на кілометр)))))

Мені прийшла смс що тоже продали.
Названювали всі вихідні

Просто маніпуляція...Та Вам же простіше буде як продадуть договір...Мені таліон( та ж шарашка єнотів) лише смс час від часу присилає...на цьому і обмежується спілкування з ними! Забийте і живіть в своє задоволення))

Прочитала на форумі слова однієї людини які менемзаспокоюють постійно!
"якщо продали колектора, то значить мінус один кредит ?"
Мені зранку світ не милий був, поспілкувалась і розвиднілось зразу. Мені з моєю бідою немає з ким поділитись. Дякую?

Я от 353 тисячі винен лол! А ще в одному 450 тисяч

ff3962fb8b5bbd4fccdb599d1dc50cf1.png

Мені прийшла смс що тоже продали.
Названювали всі вихідні
Мені взагалі не дзвонять, от що лякає...
Ну может карту нужно будет перевыпустить или еще что-то. Банки раз в месяц сливают номера в УБКИ и там их могут видеть МФО
Дякую, буду обачна тепер
Слушайте сюда. Нервы в кулак. Симку смени и попробуй родственникам и знакомым все обьяснить как есть. Не винить себя. А платить или нет решать тебе. Пока платиш тебя нетронут только просрочка то.... эта карусель и создана для того чтобы вы из этой жопы невылезли. Забейте на них и живите ?
Дякую, спробую, бо це жесть вже другий місяць
Та
Я от 353 тисячі винен лол! А ще в одному 450 тисяч

ff3962fb8b5bbd4fccdb599d1dc50cf1.png
Мені на даний момент мої 35 не підйомні, ситуація тяжка стала дуже(((
Дяку
Просто маніпуляція...Та Вам же простіше буде як продадуть договір...Мені таліон( та ж шарашка єнотів) лише смс час від часу присилає...на цьому і обмежується спілкування з ними! Забийте і живіть в своє задоволення))
Дякую, реально камінь з душі зараз?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі