Сообщение родителям

• Автор теми Автор теми Alena13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 2K

Alena13

Форумчанин
Дописи
268
Реакції
94
Бали
5125
Alena13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот такое творчество прислали моим родителям

ИНН – ФИО и дата рождения отца
ИНН – ФИО и дата рождения мамы
От Бюро Кредитных Историй Украины получили ответ, что Я мой номер , оформила 22 займов на общий долг 162973.88грн.
грн. Во всех договорах указаны Ваши данные.
Проинформируйте, что оплатить долг в компании Май Воллет добровольно может сегодня – 4 248 грн.
В случаи неоплаты долга в компании Май Воллет сегодня – 4 248 грн .С 21.11.2019 г. мы продаем договор со всеми данными в колекторское агентство по договору факторинга ст. 1077 - 1078 ГКУ.
Ответственности за действия нового кредитора, требование долга с соседей, родственников, знакомых, коллег - компания нести не будет, так как не будет являться кредитором. Жалобы компания также принимать не будет.

уpoды, родители в бешенстве, объяснения слушать вообще не хотят.

От Бюро Кредитных Историй Украины получили ответ, что Я мой номер , оформила 22 займов на общий долг 162973.88грн.
Проинформируйте, что оплатить долг в компании Май Воллет добровольно может сегодня – 4 248 грн.
В случаи неоплаты долга в компании Май Воллет сегодня – 4 248 грн .С 21.11.2019 г. мы продаем договор со всеми данными в колекторское агентство по договору факторинга ст. 1077 - 1078 ГКУ.
Ответственности за действия нового кредитора, требование долга с соседей, родственников, знакомых, коллег - компания нести не будет, так как не будет являться кредитором. Жалобы компания также принимать не будет.

*****, родители в бешенстве, объяснения слушать вообще не хотят.
Відведіть їх до юриста, хай послухають думку спеціаліста якщо вас не хочуть слухати

*****, родители в бешенстве, объяснения слушать вообще не хотят.
Треба було вже, як не гірко, але батьків заздалегідь підготувати, все розповісти. Поговоріть ще раз з батьками.

мне сегодня такое пришло на вайбер ,но сумма долга не писали . инн тоже не писали .Чего ждать дальше от них ?Они идут на уступки или лучше мороз полный ?

мне сегодня такое пришло на вайбер ,но сумма долга не писали . инн тоже не писали .Чего ждать дальше от них ?Они идут на уступки или лучше мороз полный ?
Те що пишуть в смс, Вайбер пусті слова. Рекомендований лист має вагу.... Ігнор це наш порятунок...

В мене була просрочка 2 тижні , також писали на вайбер інформацію що подзвонять ( правильні дані , дата народження)- батькам . Сусідці. Я пішла і заплатила від гріха подальше))

В мене була просрочка 2 тижні , також писали на вайбер інформацію що подзвонять ( правильні дані , дата народження)- батькам . Сусідці. Я пішла і заплатила від гріха подальше))
Скільки ще є МФО?

Ну и д*pa
Если я тебе то же самое напишу в смс мне тоже заплатишь?

І Ви знову будете бігти закривати?
Я ще закрила літом , остальне не закрила , один верніше папа закрив кредит+ , бо його задовбали вони , фото розсилали моєї сім'ї скрізь, він такий нервовий був , то закрив . Я б вопше не платила б їм , но вони cyku дзвонять до родичів. А ті мені виносять мозг
Ну и д*pa
Если я тебе то же самое напишу в смс мне тоже заплатишь?
А х*р їх знає))) вже з кредит + догралась ))

Я ще закрила літом , остальне не закрила , один верніше папа закрив кредит+ , бо його задовбали вони , фото розсилали моєї сім'ї скрізь, він такий нервовий був , то закрив . Я б вопше не платила б їм , но вони С*ки дзвонять до родичів. А ті мені виносять мозг

А [censure] їх знає))) вже з кредит + догралась ))
Кожен з нас тут пережив ,що Ви,переживаєте. Маю 20мфо . Витримала,майже все... І витримую далі ..
Всі сусіди знають,колеги,керівництво....
Я уважно читала форум... Багато перейняла.. ДОПОМОГЛО!!!!!!
. Раджу і Вам читати...
І нехай не хвилює Вас думка інших....

Назад
Угорі