Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
М"ятний джулеп, яблучний сауер ... тьфу тиНу ви й збоченці
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
М"ятний джулеп, яблучний сауер ... тьфу тиНу ви й збоченці
Може Нікіфорович десь блудонув ?))))та от і я думаю
у мене знайомий не так давно закрив кав'ярню тому що людей недостатньо)
І це було коло європи
а тут парк і нема де каву випити...)
Заздрість погане почуттяМоже Нікіфорович десь блудонув ?))))
Ні , транваїв не має ))))А транваї є?
Є... в 9ти поверхівкахА транваї є?
Нафиг тебе эти трамваи?А транваї є?
І не збирався !Заздрість погане почуття
були часи, коли подєдєльнік кожен день
Ну так))були часи, коли подєдєльнік кожен деньколись

У меня старший брат такой коктельчик пил, ещё и с бутля))були часи, коли подєдєльнік кожен деньколись
Цілком нормальне явищеЗ теми зробили балаган !!!

Не поверишь, брозер, исключительно со скважины)))Що б ти там не вирішив - не бери воду з крана в Харкові))
Хозяин скважины ещё не приходил?Не поверишь, брозер, исключительно со скважины)))

І що?А дійсно смачну каву готують у кожному третьому кафе...Я завжди купую у Кафе Лукас.І на ринку плеяді є кафешка ,там теж впринципі можна випити кави...У Кофані ,а їх у нас на кожному вуглі,все впринципі влаштовує.Але не всі дівчата роблять смачну каву...Зараз на кожному углу кавярні ,та ларьки в Кременчуці
І я про що ,їх може бути мільйон ,а люди йтимуть туди де їм подобається ,де смачноІ що?А дійсно смачну каву готують у кожному третьому кафе...Я завжди купую у Кафе Лукас.І на ринку плеяді є кафешка ,там теж впринципі можна випити кави...У Кофані ,а їх у нас на кожному вуглі,все впринципі влаштовує.Але не всі дівчата роблять смачну каву...
А щоб подобалося,потрібні якісні продукти і руки з потрібного місця у того,хто це все робитиме...??І я про що ,їх може бути мільйон ,а люди йтимуть туди де їм подобається ,де смачно