Собственная кофейня. Нюансы и тонкости

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 109
  • Перегляди Перегляди 3K
Помилкова думка.
В мене брат працює з людиною, яка пару років назад починала з покупки декількох кава-машин, потім оренда приміщень, потім ларьочкі з кавою.
Зараз мережа кав"ярень на Подолі...

Ох, это круть, конечно!!
Найважче знайти хороших працівників.
То само собой

Я когда в Киеве жил, работал на Левобережной. Почти каждый день я выходил выпить кофе ближе к метро, там стоял пацанчик на Таврии. У него был отличный кофе. Не то чтобы очереди всегда, но народ был. Спустя пару недель я решил задать пару вопросов про кофейный бизнес. Говорил, что около 15к зарабатывает. Это было в 2015 году. А я сидел в офисе и зарабатывал 7, что по тем временам тоже было не так уж плохо, но не предел мечтаний.

Я когда в Киеве жил, работал на Левобережной. Почти каждый день я выходил выпить кофе ближе к метро, там стоял пацанчик на Таврии. У него был отличный кофе. Не то чтобы очереди всегда, но народ был. Спустя пару недель я решил задать пару вопросов про кофейный бизнес. Говорил, что около 15к зарабатывает. Это было в 2015 году.
В Києві автокофеїн вже пару років не видно, вони зникли як вид

Влезу в ваш мужской разговор. У меня в городе (Александрия) кафешек, что грибов после дождя. Во время войны появилось больше чем до. Большинство находятся по проспекту и до площади. Это центральная улица города. Не знаю насчёт выручки, но если открываются, то наверное выгодно.

Калєхтар завжди залишиться калєхтаром. Кредо.
Ну калєхтар тут ні до чого старенький, а як свій бізнес відкриєш і в тебе з каси лудік витягне виручку потім згадаєш. Хоча що ти відкриєш...

Скажу так) В даний момент ,на період війни,всякі перевірки заборонені))Тож час щось відкрити ,обладнати є.В нас оформлення зайняло 3 дні.
В мене також в магазині є кофе машина.Але ми відразу ж купили.Порахували,що так дешевше.Нам пощастило,бо все таки обслуговування залишилось безкоштовним.
Тут головне вибрати гарну каву.Щоб людям подобалось)
Гарний Бариста,щоб вмів правильно робити напої?
Різноманітність молока))Не тільки звичайне))
І все ж таки ,на такі дрібниці,як сиропи,маршмелоу..(какао з ним подають))морозиво для кави...?зробити безкоштовними,але ж заложити у вартість напою)))Люди люблять,щоб щось було безкоштовно))
А відкривати однозначно треба.Це правильна думка,і настрій правильний.))
Меньше думайте,а дійте.Все получиться)?

хочуть відновити з початку літа, наскільки мені відомо...
Поки тиша.Але нема чого переживати.Головне щоб документи були в порядку,і санітарні книжки.Все таки не куплені,а пройдені....
За півтори року ніхто ще не приходив,хоча відкрилися ж до війни...
Ааа,і касового апарату нема))
Ось такий планшет з програмою Poster))
IMG_20220626_161312.webp
Ну і термінал))

Поки тиша.Але нема чого переживати.Головне щоб документи були в порядку,і санітарні книжки.Все таки не куплені,а пройдені....
Ось такий планшет з програмою Poster))Переглянути вкладення 127131Ну і термінал))
красота :попкорн: :beach:

Ну калєхтар тут ні до чого старенький, а як свій бізнес відкриєш і в тебе з каси лудік витягне виручку потім згадаєш. Хоча що ти відкриєш...
Тикати будеш своїм підвальним кєнтам. Відкривав. Свій магазин автозапчастин. Але то таке.
Твоє ставлення до форумчан всім зрозуміло. Дуже гарно "під гребьонку" всіх назвати крадіями. Не знаю якого уя тобі ще не виписали банан. Перманентно. Дуже добра модерація. А шкода.

Тикати будеш своїм підвальним кєнтам. Відкривав. Свій магазин автозапчастин. Але то таке.
Твоє ставлення до форумчан всім зрозуміло. Дуже гарно "під гребьонку" всіх назвати крадіями. Не знаю якого уя тобі ще не виписали банан. Перманентно. Дуже добра модерація. А шкода.
Даремно ти так...

В нас на кожному кроці є кав'ярня... може я старий, а може лінивий, а може не поспішаю просто, але каву п'ю за столиком в кав'ярні.
Хоча в тому ж Кременчуці радий був єдиному "кавомобілю" біля парку. Кав'ярень поруч не було зовсім. Теж черга до хлопця стояла...
Ми вже порівнювали Кремень з моїм селом. То вже таке

Ось такий планшет з програмою Poster))Переглянути вкладення 127131Ну і термінал))
А пельмені де?

Дід, та должник - это клеймо. Все. Нет доверия этим субъектам

Назад
Угорі