Собаки, яким не писані закони.

• Автор теми Автор теми Ірина3696
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 2K

Ірина3696

Форумчанин
Дописи
90
Реакції
69
Бали
2590
Ірина3696 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Хочу розповісти свою ситуацію з цими, неадекватами. З тіла 4500 грн., мною виплачено майже 13000 грн., на сьогоднішній день, я вже з червня місяця в режимі "морозко". Бо реально задовбало, надавати фінансову допомогу їхній канторі. Писала запит про надання документів та припинення агресивної підприємницької діяльності. Дана компанія, надісла документи, але свій ідиотиз не зупинила (ставлять людей з якими колись я спілкувалася на автодозвон). Тому у мене питання до знаючих людей, як мені приглушити їх щоб раз і назавжди закрити питання з ними? На сьогоднішній день прострочка 14 000 грн.

У меня они тоже всех на уши поставили, особенно соседей.Пройдет несколько месяцев и они сами успокоиться.Нервы они конечно изрядно потрепали....

Доброго дня. Хочу розповісти свою ситуацію з цими, неадекватами. З тіла 4500 грн., мною виплачено майже 13000 грн., на сьогоднішній день, я вже з червня місяця в режимі "морозко". Бо реально задовбало, надавати фінансову допомогу їхній канторі. Писала запит про надання документів та припинення агресивної підприємницької діяльності. Дана компанія, надісла документи, але свій ідиотиз не зупинила (ставлять людей з якими колись я спілкувалася на автодозвон). Тому у мене питання до знаючих людей, як мені приглушити їх щоб раз і назавжди закрити питання з ними? На сьогоднішній день прострочка 14 000 грн.
Эти любят. Но ничего полюбят полюбят и растаят

Попробуйте написать в киборполицию,и позвоните на 1545....Некоторым помогает.Обьясните всю ситуацию.
А что-бы закрыть с ними вопрос ждите,что бы предложили тело.....
Я бы на них забила!

Я бы на них забила!
Самый верный вариант, с такой-то переплатой
А что-бы закрыть с ними вопрос ждите,что бы предложили тело.....
Для тех, у кого не было проплат или были небольшие - вполне себе стратегия, но не для автора)
Попробуйте написать в киборполицию,и позвоните на 1545....Некоторым помогает.Обьясните всю ситуацию.
Можно. Главное впоследствии написать заявление и добиться внесения в ЕГРДР, а не просто на словах и отписках всё спустить. Далее контролировать ход дела, интересоваться принятыми мерами, быть наготове обратиться в контролирующие органы. Тогда, возможно, будет эффект.

А розкажіть будь ласка, як з гарячою урядовою бути. Писати їм електронне звернення чи може звертатися в телефоному режимі?

З тіла 4500 грн., мною виплачено майже 13000 грн.,
Тут два важливих нюанси: чи були серед цих оплат пролонгації і яка була мінімальна з/п на момент оформлення кредиту?
Тому що, можливо, є варіант позиватись до суду з метою повернення переплат, підводячи договір під ЗУ Про споживче кредитування. Необхідні умови - сума кредиту від 1 МЗП (на момент оформлення звісно) і строк дії більше 1 місяця (якщо були пролонгації, а вони подовжують строк дії договору, то це буде виконуватись). Є варіанти, коли пролонгації не оформлюються належним чином - але в такому разі можна застосувати інші норми, наприклад нарахування відсотків лише в межах строку дії договору і обмеження щодо неустойки, після чого також виникне переплата. Для будь-якого з цих варіантів потрібно завчасно провести докладний розрахунок.

Самый верный вариант, с такой-то переплатой

Для тех, у кого не было проплат или были небольшие - вполне себе стратегия, но не для автора)

Можно. Главное впоследствии написать заявление и добиться внесения в ЕГРДР, а не просто на словах и отписках всё спустить. Далее контролировать ход дела, интересоваться принятыми мерами, быть наготове обратиться в контролирующие органы. Тогда, возможно, будет эффект.
Со всем с вами согласна!
Как вы прошлись по моему ответу......
После обращения в кибор.полицию и на 1545,все оказываеться у вашего участкого и он приходит к вам .....Вы посмеетесь,он вам покажет огромную папку с такими же заявами и все:pleasantry:

Тут два важливих нюанси: чи були серед цих оплат пролонгації і яка була мінімальна з/п на момент оформлення кредиту?
Тому що, можливо, є варіант позиватись до суду з метою повернення переплат, підводячи договір під ЗУ Про споживче кредитування. Необхідні умови - сума кредиту від 1 МЗП (на момент оформлення звісно) і строк дії більше 1 місяця (якщо були пролонгації, а вони подовжують строк дії договору, то це буде виконуватись). Є варіанти, коли пролонгації не оформлюються належним чином - але в такому разі можна застосувати інші норми, наприклад нарахування відсотків лише в межах строку дії договору і обмеження щодо неустойки, після чого також виникне переплата.
А підскажіть будь ласка статті ЗУ Про споживче кредитування. Хочу прочитати.
Со всем с вами согласна!
Как вы прошлись по моему ответу......
После обращения в кибор.полицию и на 1545,все оказываеться у вашего участкого и он приходит к вам .....Вы посмеетесь,он вам покажет огромную папку с такими же заявами и все:pleasantry:
Я телефонувала до начальника поліції. І він мені сказав "Не звертай уваги, хай телефонують". Сказав що йому за когось теж телефонують і погрожують прийти і хату спалити. Каже що вже чекає на паліїв більше пів року.

А підскажіть будь ласка статті ЗУ Про споживче кредитування. Хочу прочитати.

Я телефонувала до начальника поліції. І він мені сказав "Не звертай уваги, хай телефонують". Сказав що йому за когось теж телефонують і погрожують прийти і хату спалити. Каже що вже чекає на паліїв більше пів року.
У меня друзья в СБУ так же говорят....
Просто не обращать внимание....

Вы посмеетесь,он вам покажет огромную папку с такими же заявами и все:pleasantry:
Это да. Даже при самом ответственном подходе вопрос эффективности остаётся открытым. Ибо поисковые ресурсы и доказательная база... Но многие люди на самом начальном этапе даже не утруждаются написать заявление, а ведутся на устные отговорки. После - говорят, мол, эффекта нет. Другое дело, когда человек сделал всё, предусмотренное логикой и законом. Тогда да, можно делать вывод и громкие заявления)

У меня они тоже всех на уши поставили, особенно соседей.Пройдет несколько месяцев и они сами успокоиться.Нервы они конечно изрядно потрепали....
И они думают,что после всех их гадостей люди будут им платить.Вряд ли

У меня друзья в СБУ так же говорят....
Просто не обращать внимание....
За те через їх дії. Я поспілкувалася зі старими знайомими))) З якими дуже давно не підтримувала зв’язок)

Они меня продали полгода назад. Кому продали не помню и какая сумма там тоже не помню. Просрочка год.

Они меня продали полгода назад. Кому продали не помню и какая сумма там тоже не помню. Просрочка год.
Ну то я через їх дії, тепер взагалі платити не хочу. Поки добралися до адекватних людей. Але хто його знає що далі мені чекати.

Я телефонувала до начальника поліції. І він мені сказав "Не звертай уваги, хай телефонують".
Встановіть переадресацію на його номер) іноді працює.
Але треба продумано налаштувати умови, щоб "нормальні" дзвінки не перенаправлялись до нач.поліції))

Ну то я через їх дії, тепер взагалі платити не хочу
?
Поки добралися до адекватних людей. Але хто його знає що далі мені чекати.
Якщо доберуться до неадекватних, то хай їм щастить) чи є Вам про що спілкуватись з неадекватними?))

Назад
Угорі