Снятие денег со счета

• Автор теми Автор теми Александр2211
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

Александр2211

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
4
Бали
3560
Александр2211 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В общем тема такая знакомая получает детские на приват банк но эти м*даки постояно хотят списать средства как сделать что б они не списовали ? Поменять карточку или в приват обратится?

В общем тема такая знакомая получает детские на приват банк но эти м*даки постояно хотят списать средства как сделать что б они не списовали ? Поменять карточку или в приват обратится?
Не зрозуміла списали, чи приходить відмова на телефон, що була спроба?

Не зрозуміла списали, чи приходить відмова на телефон, що була спроба?
Мені так місяць приходили повідомлення, що відмова, спробуйте ще раз, неправильно введені реквізити. Я декілька раз ходила в банк, мене запевняли, що не зніме ніхто. Але я перезапустила нову карту. Прийшла і сказала, що загубила і все. Мені ще тиждень приходили смс по старій карті, що хтось знімає і відмова. Ось так.
Post automatically merged:

Мені так місяць приходили повідомлення, що відмова, спробуйте ще раз, неправильно введені реквізити. Я декілька раз ходила в банк, мене запевняли, що не зніме ніхто. Але я перезапустила нову карту. Прийшла і сказала, що загубила і все. Мені ще тиждень приходили смс по старій карті, що хтось знімає і відмова. Ось так.
Про ліміт правильно.

Це не допоможе!!!
Я поставила 0 ліміт і мені приходять смс, що невдала операція. Коли потрібно провети особисто якусь операцію, то я просто змінюю собі ліміт на той час, так це напряжно, але надійно) взагалі, так дуже погано мені живеться без додатку приват24...по роботі капут як потрібно, тому я завантажила додаток на ліву картку лівого телефону, і ніби два дні все ок, легше стало

краще всього закрити рахунок і відкрити новий якщо є можливість. Навіть перевипуск карти не завжди допомагає.

Я поставила 0 ліміт і мені приходять смс, що невдала операція. Коли потрібно провети особисто якусь операцію, то я просто змінюю собі ліміт на той час, так це напряжно, але надійно) взагалі, так дуже погано мені живеться без додатку приват24...по роботі капут як потрібно, тому я завантажила додаток на ліву картку лівого телефону, і ніби два дні все ок, легше стало
МФО можуть провести операцію зняття як перевод з карти на карту....
А не оплата послуг в інтернеті....а ліміт діє тільки по ризиковим операціям в інтернеті. Хотя спорити не буду.
В мене так було заблокована карта і ліміт 0 і МФО списали...

я тоже незнал что могут снять.. в итоге майкредит умудрился 50,200, 400. дальше лимит не пустил. и самое интересное с левой карти которая даже не была никогда в банкомате. я не помню точно какой но есть мфо который при регистрации влез у меня на глазах в ощад24! но не помню какой

Ну я ще для таких випадків інтернет картку відкрила, як тільки приходить зарахування на основну картку, я перекидую на інтернет.
Але, звичайно, найкращий і єдиний правильний варіант (тим більше для соціальної картки) - це просто прийти на відділення і випустити нову, реквізити передати в соцслужбу. Крім привату, дитячі гроші можна здається ще на альфа і ощад отримувати
Post automatically merged:

МФО можуть провести операцію зняття як перевод з карти на карту....
А не оплата послуг в інтернеті....а ліміт діє тільки по ризиковим операціям в інтернеті. Хотя спорити не буду.
В мене так було заблокована карта і ліміт 0 і МФО списали...
Жах!(((

Откройте Счёт а Авале.Вроде это пока самый адекватный и защищённый банк .

Однозначно перевыпускать карту и ни в коем случае нигде не светить новую.

Назад
Угорі