Снятие денег с арестованой карты

• Автор теми Автор теми Looch
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Это как? Счёт для того и арестовывают, чтоб при наличии необходимой суммы, списать её в счёт долга.
Ну на карте есть сумма, но далеко не та, которую должен. Хорошо, спишут, но если суд не зодовольнит надпись, вернут то , что списали?

Ну на карте есть сумма, но далеко не та, которую должен. Хорошо, спишут, но если суд не зодовольнит надпись, вернут то , что списали?
Нужно будет подавать отдельный иск на возврат незаконно удержанных средств

Люди, ситуация страшная. Война, почти не спала, хотя нахожусь в Запорожской обл и лично у нас в городе, тьфу-тьфу, тишина. Но еще и когда без денег, вообще капец. Как будет дальше и что......деньги висят на заблокированой карте. Ничего нельзя сделать. Неужели в такое тяжёлое время не можна снять арест? Ну хоть бы банки сняли санкции???

Скажіть як перевірити себе в реєстрі боржників? Заходу 5 день пише шо не працює

Це неможливо зробити, усі реєстри не працюють, у зв'язку з воєнним положення м.
Ну якби в мене щось було то можливо вони б лист на укрпошту прислали чи ні? Переживаю трішки уже рік буде як у прострочках

Ну якби в мене щось було то можливо вони б лист на укрпошту прислали чи ні? Переживаю трішки уже рік буде як у прострочках
Коли мені зробили надпис 05.21 ніхто нічого на почту не відправляв, дізналася уже через 4 місяця коли наклали арешт на всі рахунки. Якщо у вас відкриті всі рахунки то яка різниця чи є ви у реєстрі чи ні, зараз це не важливо в країні війна забийте і моліть бога щоб вона закінчилася, потім все налагодиться і будете вирішувати ці питання.
Приват

Вкладення

• Screenshot_2022-03-03-14-51-36-175_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_2022-03-03-14-51-36-175_ua.privatbank.ap24.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 34
Останнє редагування:
Назад
Угорі