Сняли деньги с чужой карты

• Автор теми Автор теми Aleksandr1203
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 204
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я просто не пойму? Мы щас просто не живём вместе. А при регистрации нужно ввести номер телефона. Ввожу её номер, смс приходит ей. И что дальше?
Послухайте.Можливо ваша дружина ,так само як і ви,взяла і забула).Або ви чи вона,замість вас,робила пролонгацію.Нехай йде в банк,і ставе з ніг на голову)І перевипускає картки.Або й рахунки закриває.

Автор, вам тут діло пишуть - дуйте завтра в банк і перегризайте глотки

И с женой поговорите.

Хотя, может код на регистрацию приходить. Тут от этой мадам зависит. Что там
Так там хіба не видно, чи це реєстрація, чи вхід в ок? У мене просто цих мудaків не було, не дали))))))) хоча, виходить, кабінет є))

я от не розумію, яка зараз різниця за мфо? потрібно спробувати повернути гроші!

Тут просто все на опыте так сказать. Я,не я, не катит. Быстро раскусят что к чему
Так там хіба не видно, чи це реєстрація, чи вхід в ок? У мене просто цих мудaків не було, не дали)))))))
У меня их тоже нет. Просто многие МФО, при регистрации присылают проверочный код. А потом только регистрация
я от не розумію, яка зараз різниця за мфо? потрібно спробувати повернути гроші!
Деньги это да. Обман это не хорошо. По себе знаю.

Останнє редагування:
Так там хіба не видно, чи це реєстрація, чи вхід в ок? У мене просто цих мудaків не було, не дали))))))) хоча, виходить, кабінет є))
Даже спецом проверила, даже если есть кабинет смс при регистрации отправляется

Я просто не пойму? Мы щас просто не живём вместе. А при регистрации нужно ввести номер телефона. Ввожу её номер, смс приходит ей. И что дальше?
Ви мене пробачте,але чомусь мені здається,що дружина Вас "розводе" на гроші:pleasantry:

Даже спецом проверила, даже если есть кабинет смс при регистрации отправляется
Ну в любом случае нужен код с ее стороны. Чтоб посмотреть или анкета, или заявка на кредит, ну или оплата

Ну в любом случае нужен код с ее стороны. Чтоб посмотреть или анкета, или заявка на кредит, ну или оплата
Тільки що я перевірила.Реєстрація.Номер телефону вводжу.Приходе код.Починаю вводити фіо.Пише користувач вже зареєстрований.Введіть дані для входу.

Aleksandr1203, Ви скрін бачили списаних грошей??

Тільки що я перевірила.Реєстрація.Номер телефону вводжу.Приходе код.Починаю вводити фіо.Пише користувач вже зареєстрований.Введіть дані для входу.
Значит жена трындит

Ви мене пробачте,але чомусь мені здається,що дружина Вас "розводе" на гроші:pleasantry:
Даже не знаю что вам ответить. Думаю врят ли. Она знает моё положение финансовое. Сижу в попе глубже чем она. И взять с меня больше чем я могу дать она не сможет и об этом знает.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі