Сняли деньги с чужой карты

• Автор теми Автор теми Aleksandr1203
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 204
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Aleksandr1203, завтра з самого ранку в банк і добиватися щоб почали процедуру повернення коштів "чарджбек" - стоїте на своємо твердо, що це була шахрайська операція і гроші вкрали, стоїте на своємо до кінця!!

Карта её не светилась. У неё есть свои кредиты, но уверяет что в этом мфо не брала не чего и в топ кредите тоже(вроде та же контора?) злая как черт она щас. Сумма там не маленькая13000+гр все под чистую сняли
А ви з іі карти не робили пролонгацій?В мене так у чоловіка майкредит зняли 600 грн.Я ім пролонгацію робила з його карти.

Aleksandr1203, завтра з самого ранку в банк і добиватися щоб почали процедуру повернення коштів "чарджбек" - стоїте на своємо твердо, що це була шахрайська операція і гроші вкрали, стоїте на своємо до кінця!!
Спробувати варто... гроші досить не малі... проте малоймовірно

Нда, 13 к……..

А ви з іі карти не робили пролонгацій?В мене так у чоловіка майкредит зняли 600 грн.Я ім пролонгацію робила з його карти.
В гроши всем точно не участвовала её карта. Я там взял кредит и "забыл про него"!

Просто в банку закатувати скандал і виносити мозок і добиватися іменно "чарджбеку" 13 тисяч бл((
Гиблое дело... якщо це приват... але, звісно, просто махнути рукою на таку суму теж не варто.

То есть, мне, как особо одаренной, объясните, сняли13к ,што ли?

В гроши всем точно не участвовала её карта. Я там взял кредит и "забыл про него"!
Ну якщо карта не засвічена була б ніде,то і не зняли б....А так карта засвічена у мфо....по іншому ну ніяк.....В мене є 5 карт.Із них 3 брали участь у оплатах,лохація і тд....із тих 3х і дьоргали гроши поки не перевипустила.А ті 2 карти не чіпали,бо вони не засвічені.
То есть, мне, как особо одаренной, объясните, сняли13к ,што ли?
Ну да....13 к....

Ну якщо карта не засвічена була б ніде,то і не зняли б....А так карта засвічена у мфо....по іншому ну ніяк.....В мене є 5 карт.Із них 3 брали участь у оплатах,лохація і тд....із тих 3х і дьоргали гроши поки не перевипустила.А ті 2 карти не чіпали,бо вони не засвічені.

Ну да....13 к....
Ёпт ... Я думаю, косяк жены. МФО на ранних этапах пытаются снять по чуть чуть. А тут, бинго, 13к. Думаю, МФО были вкурсе, что на днях должны выплаты прийти. Совпадение? Не думаю.
Я думала , там 860 грн сняли.... А 13к. Разговаривайте с женой.

Ёпт ... Я думаю, косяк жены. МФО на ранних этапах пытаются снять по чуть чуть. А тут, бинго, 13к. Думаю, МФО были вкурсе, что на днях должны выплаты прийти. Совпадение? Не думаю.
В мене,поки не перевипустила карту,що ночі пробували)))Но не судьба?

В мене,поки не перевипустила карту,що ночі пробували)))Но не судьба?
Ну не 13к же, правильно ? Там 10,50,100 грн, это да. Но 13 тыщ....я в шоке. По выписке смотрите что и как. В ЛК заходите, и свои, и ее. Может где грешок и будет

Та ні...просто вони як криси пробують зняти гроші з карти.В мене так кредит плюс зняли 860 грн.Я не встигла зняти.Потім карти перевипустила.І :bye::f*ck:.А так просто удачно зайшли.Хоча і дружина теж....знала що гроші прийдуть,знала що є косяки,чого не заблокувати карту ???Прийшли на заблоковану карту,пішла в банк і зняла гроші ,карту перевипустила.

У неё точно нет займов у Вероны?
Через изи пей или вейтуПей можно посмотреть кто точно снял. Может кто похожий?
Может у неё где-то автоматом включено автопогашение?

мфо, якщо проходить перша операція - знімають все, що можуть

Та ні...просто вони як криси пробують зняти гроші з карти.В мене так кредит плюс зняли 860 грн.Я не встигла зняти.Потім карти перевипустила.І :bye::f*ck:.А так просто удачно зайшли.Хоча і дружина теж....знала що гроші прийдуть,знала що є косяки,чого не заблокувати карту ???Прийшли на заблоковану карту,пішла в банк і зняла гроші ,карту перевипустила.
Ну я пойму даже 1000. Но 13????? Это просто бинго комбо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі