ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оффтоп
???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ви з іі карти не робили пролонгацій?В мене так у чоловіка майкредит зняли 600 грн.Я ім пролонгацію робила з його карти.Карта её не светилась. У неё есть свои кредиты, но уверяет что в этом мфо не брала не чего и в топ кредите тоже(вроде та же контора?) злая как черт она щас. Сумма там не маленькая13000+гр все под чистую сняли
Спробувати варто... гроші досить не малі... проте малоймовірноAleksandr1203, завтра з самого ранку в банк і добиватися щоб почали процедуру повернення коштів "чарджбек" - стоїте на своємо твердо, що це була шахрайська операція і гроші вкрали, стоїте на своємо до кінця!!
Просто в банку закатувати скандал і виносити мозок і добиватися іменно "чарджбеку" 13 тисяч бл((Спробувати варто... гроші досить не малі... проте малоймовірно
Нда, 13 к……..
В гроши всем точно не участвовала её карта. Я там взял кредит и "забыл про него"!А ви з іі карти не робили пролонгацій?В мене так у чоловіка майкредит зняли 600 грн.Я ім пролонгацію робила з його карти.
Та 100% карта засвічена у мфо...от і зняли....що ім....Нда, 13 к……..
Гиблое дело... якщо це приват... але, звісно, просто махнути рукою на таку суму теж не варто.Просто в банку закатувати скандал і виносити мозок і добиватися іменно "чарджбеку" 13 тисяч бл((
Вже без різниці що і як - готуйтесь до завтрішнього походу в банкВ гроши всем точно не участвовала её карта. Я там взял кредит и "забыл про него"!
Ну якщо карта не засвічена була б ніде,то і не зняли б....А так карта засвічена у мфо....по іншому ну ніяк.....В мене є 5 карт.Із них 3 брали участь у оплатах,лохація і тд....із тих 3х і дьоргали гроши поки не перевипустила.А ті 2 карти не чіпали,бо вони не засвічені.В гроши всем точно не участвовала её карта. Я там взял кредит и "забыл про него"!
Ну да....13 к....То есть, мне, как особо одаренной, объясните, сняли13к ,што ли?
Ёпт ... Я думаю, косяк жены. МФО на ранних этапах пытаются снять по чуть чуть. А тут, бинго, 13к. Думаю, МФО были вкурсе, что на днях должны выплаты прийти. Совпадение? Не думаю.Ну якщо карта не засвічена була б ніде,то і не зняли б....А так карта засвічена у мфо....по іншому ну ніяк.....В мене є 5 карт.Із них 3 брали участь у оплатах,лохація і тд....із тих 3х і дьоргали гроши поки не перевипустила.А ті 2 карти не чіпали,бо вони не засвічені.
Ну да....13 к....
В мене,поки не перевипустила карту,що ночі пробували)))Но не судьба?Ёпт ... Я думаю, косяк жены. МФО на ранних этапах пытаются снять по чуть чуть. А тут, бинго, 13к. Думаю, МФО были вкурсе, что на днях должны выплаты прийти. Совпадение? Не думаю.
Я думала , там 860 грн сняли.... А 13к. Разговаривайте с женой.
Ну не 13к же, правильно ? Там 10,50,100 грн, это да. Но 13 тыщ....я в шоке. По выписке смотрите что и как. В ЛК заходите, и свои, и ее. Может где грешок и будетВ мене,поки не перевипустила карту,що ночі пробували)))Но не судьба?
Та ні...просто вони як криси пробують зняти гроші з карти.В мене так кредит плюс зняли 860 грн.Я не встигла зняти.Потім карти перевипустила.ІЁпт ... Я думаю, косяк жены. МФО на ранних этапах пытаются снять по чуть чуть. А тут, бинго, 13к. Думаю, МФО были вкурсе, что на днях должны выплаты прийти. Совпадение? Не думаю.

.А так просто удачно зайшли.Хоча і дружина теж....знала що гроші прийдуть,знала що є косяки,чого не заблокувати карту ???Прийшли на заблоковану карту,пішла в банк і зняла гроші ,карту перевипустила.У неё точно нет займов у Вероны?В гроши всем точно не участвовала её карта. Я там взял кредит и "забыл про него"!
мфо, якщо проходить перша операція - знімають все, що можутьЁпт ... Я думаю, косяк жены. МФО на ранних этапах пытаются снять по чуть чуть. А тут, бинго, 13к. Думаю, МФО были вкурсе, что на днях должны выплаты прийти. Совпадение? Не думаю.
Я думала , там 860 грн сняли.... А 13к. Разговаривайте с женой.
Ну я пойму даже 1000. Но 13????? Это просто бинго комбоТа ні...просто вони як криси пробують зняти гроші з карти.В мене так кредит плюс зняли 860 грн.Я не встигла зняти.Потім карти перевипустила.І.А так просто удачно зайшли.Хоча і дружина теж....знала що гроші прийдуть,знала що є косяки,чого не заблокувати карту ???Прийшли на заблоковану карту,пішла в банк і зняла гроші ,карту перевипустила.