смурфіки Smartiway достали

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K

oli4ka

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
24
Бали
5065
oli4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дзвонять до всіх підряд...страшуть що квартири і домівки заберуть, у вайбері погрожують, бабця інфаркт дістала, що робити, куди звертатись
Сил немає взагалі вже, вночі навіть спати неможу...як справитись з ними...
2 місяці прострочки брала 15 а тепер 35...але реструктуризацію пропонують ..але я такої суми немає зараз щоб їм кинути

Дзвонять до всіх підряд...страшуть що квартири і домівки заберуть, у вайбері погрожують, бабця інфаркт дістала, що робити, куди звертатись
2 місяці прострочки брала 15 а тепер 35...але реструктуризацію пропонують ..але я такої суми немає зараз щоб їм кинути
Жалуетесь на урядовую.А номера вы не можете самым мнительным поменять?

а що ви їм казали....який пунк обиоали щоб звязатися з оператором
Я не звонила,я со смартивей разобралась сама.Были посланы.? Всеми,кому звонили.Меня они не трогают сейчас,просят в смс тело вернуть,а я его два раза уже вернула.Я с ними в расчёте.Если это не так,только суд.?Их не надо слушать,нужно жёстко и конкретно посылать.А много людей звонят на урядовую,говорят попускает.

Я не звонила,я со смартивей разобралась сама.Были посланы.? Всеми,кому звонили.Меня они не трогают сейчас,просят в смс тело вернуть,а я его два раза уже вернула.Я с ними в расчёте.Если это не так,только суд.?Их не надо слушать,нужно жёстко и конкретно посылать.А много людей звонят на урядовую,говорят попускает.
у меняя не смартивей..а сслоан..тоже твapu конченные..

А коли почали дзвонити і писати оточенню?

Ніфіга собі вони загнули. І нічого не списують? В мене три було, розбили на 2 платежа по 1900, але дзвонили, падлюки всеодно, поки 2 не закинула платіж. Ще такі нєрвні. Он люди пишуть, що динамлять їх і тоді за тіло закривають, якщо не передумаєте платити. Поки бабця нехай не бере слухавку від незнайомих номерів. А забрати хіба що аналізи можуть, от і все.

Мужайтесь. Мне с утра нервы тоже вытрепали,покрыли трех этажным матом,угрожали что пустят плохие слухи,мол фантазия у него хорошая.. Я набрал 1545,составили два заявления. Одно из них в нац полицию,по факту шантажа. Раз люди пишут,позвоните и Вы. Вдруг,помогут

я сегодня слава богу их закрыл,маму кошмарили сильно смс и звонками и дышали в трубку) но отнеслись лояльно когда набрал на гарячую линию и договорился о меньшей сумме,заплатил и кредит закрыт..Те кто с ними будет бороться просто удачи..закройте телефонную книгу и удалите приложение,они оттуда тянут доступ к контактам..проверено.!

я сегодня слава богу их закрыл,маму кошмарили сильно смс и звонками и дышали в трубку) но отнеслись лояльно когда набрал на гарячую линию и договорился о меньшей сумме,заплатил и кредит закрыт..Те кто с ними будет бороться просто удачи..закройте телефонную книгу и удалите приложение,они оттуда тянут доступ к контактам..проверено.!
Вони все копіюють при установці, так що закрити чи видалити- не варіант!)

кинули на реструктуризацію...
Ніфіга собі вони загнули. І нічого не списують? В мене три було, розбили на 2 платежа по 1900, але дзвонили, падлюки всеодно, поки 2 не закинула платіж. Ще такі нєрвні. Он люди пишуть, що динамлять їх і тоді за тіло закривають, якщо не передумаєте платити. Поки бабця нехай не бере слухавку від незнайомих номерів. А забрати хіба що аналізи можуть, от і все.

Вкладення

• Screenshot_20200603-182157.webp
    Screenshot_20200603-182157.webp
    28.8 Кб · Перегляди: 59
Сьогодні їх закрила за 2 тис. Хотіли 11 за 56 днів прострочки нарахували
Написала їм на електронку лист,на наступний день прийшла смс з акцією. Домовилися,закрила. Самі д*більні?

Что значит за меньшую сумму?

Назад
Угорі