serega1123
Форумчанин
- Дописи
- 55
- Реакції
- 17
- Бали
- 133
serega1123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
если в 14.00 не заплатишь, я так понимаю в 14.01 он уже на низком старте по району бегать. ид*отыСо смайлика дьявола в конце я вообще выпал, хах

та кто угодно, е-гроши, технофинанс например. Это одна богодельня с криптозаймом. Нужно хотя бы понимать список ваших долгов, чтобы делать предположенияСьогодні ранком іхав і о 8:20 зателефонував батько, але це не був батько - якийсь умнік на фєні почав казати, що є боржок, сказав, щ це колектори. мені треба було забирати людину, тож я поклав слухавку. Потім дзвінок ще раз, потім від мами. Я написав їй чи все у них гаразд і вона відповіла, що все ок. Паралельно вони подзвонили моїй дружині (у неї висвітився мій номер) і сказали, що мене викрали. Дружина викликала поліцію. Я приїхав до роботи і мене там вже чекала поліція. Я все розказав і пояснив, написав заяви. єдине питання, що ні дружині ні мені не казали по якій конторі "боржок". Криптопозик у мене немає. З іншими плюс/мінус на контакті в соцмережах. Чи може це Фангарант груп з брендом Плати Пізніше. Хто це може бути, може у когось була подібна ситуація? як зрозуміти, хто таких веселих колекторів залучив?
Є Гроші закрив через Кредитпромінвест (надали листа про закриття), Технофінансу у мене не має. Кріпсі і біт кепітал позакривав. Є фінсфера, старфін, манівео, швидко гроші, плати пізніше, кредит плюс, кредит каса, панги тенги, нові кредити (але з ними по телеграм спілкують, раніше платив відсотки, то спілкуються нормально)та кто угодно, е-гроши, технофинанс например. Это одна богодельня с криптозаймом. Нужно хотя бы понимать список ваших долгов, чтобы делать предположения
та в принципе любой с этих шарах, и новые в том числе, то что они в телеге "улыбаются" ничего не говорит. Крипси с битами случаем ничего на вас не повесили? эти могутЄ Гроші закрив через Кредитпромінвест (надали листа про закриття), Технофінансу у мене не має. Кріпсі і біт кепітал позакривав. Є фінсфера, старфін, манівео, швидко гроші, плати пізніше, кредит плюс, кредит каса, панги тенги, нові кредити (але з ними по телеграм спілкують, раніше платив відсотки, то спілкуються нормально)
В кабінетах кріпти все чисто. Сьогодні подивлюсь в юбкі. Санкредіт чи Старфін не можуть?та в принципе любой с этих шарах, и новые в том числе, то что они в телеге "улыбаются" ничего не говорит. Крипси с битами случаем ничего на вас не повесили? эти могут
Ні, ці взагалі безобідні, тільки 100500 смсок шлють і всеВ кабінетах кріпти все чисто. Сьогодні подивлюсь в юбкі. Санкредіт чи Старфін не можуть?
Взагалі то так роблять криптопозики, можливо ви чогось не знаєте? Бо ніхто більше такого не робить…В кабінетах кріпти все чисто. Сьогодні подивлюсь в юбкі. Санкредіт чи Старфін не можуть?
не слышала, писать миллион смс со всякой фигней - да, тут они мастераВ кабінетах кріпти все чисто. Сьогодні подивлюсь в юбкі. Санкредіт чи Старфін не можуть?
Я ж правильно розумію-треба подивитись кредити на предмет того, який я не брав?та в принципе любой с этих шарах, и новые в том числе, то что они в телеге "улыбаются" ничего не говорит. Крипси с битами случаем ничего на вас не повесили? эти могут
крипси и биты после после как ты закрыл долги любят вешать новые без твоего согласия. Потому многие не спешат их закрыватьЯ ж правильно розумію-треба подивитись кредити на предмет того, який я не брав?
А у кого такая сумма? И по номеру договора в личных кабинетах можно определитьВітаю. Це повідомлення лякалка чи потрібно готуватися до виконавчого?
Borg 7172,50 grn za Dog.2496232 ne splacheno! U mezhah vikonavchogo provadzhennya mozhlive nakladennya areshtu na ruhome ta neruhome majno!
Навіть не зрозуміло від кого.
Дякую за допомогу
Або Дінеро або Укркредит фінанс. У мене в них кредити ще з 2019 року і суми однаковіА у кого такая сумма? И по номеру договора в личных кабинетах можно определить
стандартна схема для всіхСьогодні ранком іхав і о 8:20 зателефонував батько, але це не був батько - якийсь умнік на фєні почав казати, що є боржок, сказав, щ це колектори. мені треба було забирати людину, тож я поклав слухавку. Потім дзвінок ще раз, потім від мами. Я написав їй чи все у них гаразд і вона відповіла, що все ок. Паралельно вони подзвонили моїй дружині (у неї висвітився мій номер) і сказали, що мене викрали. Дружина викликала поліцію. Я приїхав до роботи і мене там вже чекала поліція. Я все розказав і пояснив, написав заяви. єдине питання, що ні дружині ні мені не казали по якій конторі "боржок". Криптопозик у мене немає. З іншими плюс/мінус на контакті в соцмережах. Чи може це Фангарант груп з брендом Плати Пізніше. Хто це може бути, може у когось була подібна ситуація? як зрозуміти, хто таких веселих колекторів залучив?
Це наш адмінВидимо помагаторы