СМС и письма, которые шлют кредиторы

Від манивео така лабуда прийшла, на емоціях на пошту написала їм також лабуди)))))))) завтра буде відповідь ))))))) мабуть...

Ви проігнорували вимоги компанії, Moneyveo буде змушена продати Ваш договір на аукціоні. Компанія, яка запропонує найбільшу суму, стане новим кредитором. 0800219393 Інд 2013

Від манивео така лабуда прийшла, на емоціях на пошту написала їм також лабуди)))))))) завтра буде відповідь ))))))) мабуть...

Ви проігнорували вимоги компанії, Moneyveo буде змушена продати Ваш договір на аукціоні. Компанія, яка запропонує найбільшу суму, стане новим кредитором. 0800219393 Інд 2013
Ну треба ж, щоб ви відреагували.
Видаляйте і не звертайте уваги на таке.

Ну треба ж, щоб ви відреагували.
Видаляйте і не звертайте уваги на таке.
Дякую! Так, то після такої смс почала шукати, що , кому і куди вони продають, то вже зрозуміла. Тут почитала, так і є. Поки передих буде, бо на дзвінки відповідала через день, задовбали, морально як лимон вижатий була. Тепер трохи розуму (начиталась) набралась, блок, збираю, і чекаю.

От дійсно ,менше спілкуйтеся від слова - взагалі ,хай шлють ))) мені погрожують продажем майна ,але ! В мене його не має 😉тупорилі ,підвальні виродки

Ось такий дивний лист претензію я отримала на ел.пошту
Я таких листів ще не бачила щоб не написали деталів нічого,файл відкривати боюсь мало лі там якийсь вірусняк від бітів щоб зламати телефон

Вкладення

• Screenshot_20241112-222432.webp
    Screenshot_20241112-222432.webp
    52.2 Кб · Перегляди: 176
та ні не схоже на взлом, звичайний спам
Ну не знаю там файл дуже дивний в середині , зазвичай кредитори не такими документами присилають
Ну не знаю там файл дуже дивний в середині , зазвичай кредитори не такими документами присилають
Типу обмінник файлів

Ось Таке від "slon", як реагувати, бо сумма не мала, які доки хочуть, незрозуміло про фін становище, якщо я офіційно в декреті, і підробіток був неофіційний , сайт а себе((( ну таке собі, дайте щось, а ми подумаєм

Вкладення

• Screenshot_2024-11-12-23-02-50-330_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2024-11-12-23-02-50-330_com.google.android.gm.webp
    278.8 Кб · Перегляди: 112

Я таких листів ще не бачила щоб не написали деталів нічого,файл відкривати боюсь мало лі там якийсь вірусняк від бітів щоб зламати телефон
Все может быть. Потому вложенные файлы лучше сто раз проверять антивирусом. С сайтов всяких там деб*лфортов — не скачивать (любят заманивать). И вообще забейте. Ждите предложений, которые вас устроят.

Ось Таке від "slon", як реагувати, бо сумма не мала, які доки хочуть, незрозуміло про фін становище, якщо я офіційно в декреті, і підробіток був неофіційний , сайт а себе((( ну таке собі, дайте щось, а ми подумаєм
Видалити і забути

Открыла почту,в папке спам странная досудовая претензия,скачала,но открыть не смогла...от того и кто такие и сколько хотят без понятия....тел почистила,вирусов нет...но странно....и тоже оплатить до 15 числа🥴🤷

Ольга 1991, досудовая претензия

Да, это они любят. Мне часто шлют и это, и рассказы о последствиях исполнительного производства. (Одну ерунду в теме о Авире постил) Короче — мрак. Можно забить. Почему? Потому что на суд подают тихо-тихо. Дабы увеличить ваш шанс на проигрыш. Вот и все.

Така ж хрінь але адресат інший...хто це взагалі?
Ольга 1991, досудовая претензия

Да, это они любят. Мне часто шлют и это, и рассказы о последствиях исполнительного производства. (Одну ерунду в теме о Авире постил) Короче — мрак. Можно забить. Почему? Потому что на суд подают тихо-тихо. Дабы увеличить ваш шанс на проигрыш. Вот и все.
Да,уж...в суд умеюют...но блин интересно кто такой хернёй страдает?в данном случае...🥴 файл не открылся,кто такие без понятия....

Да,уж...в суд умеюют...но блин интересно кто такой хернёй страдает?в данном случае...🥴 файл не открылся,кто такие без понятия....
А зачем? Что изменит? Я же вам уже дал ответ выше об основном.

Может и повезло что не открылся. А так — в теме письма или его адресе пишут обычно.

Останнє редагування:
Такая хрень.... уже тут у кого-то была....

Вкладення

• Screenshot_2024-11-13-00-47-23-456_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2024-11-13-00-47-23-456_com.google.android.gm.webp
    89.4 Кб · Перегляди: 106
А зачем? Что изменит? Я же вам уже дал ответ выше об основном.

Может и повезло что не открылся. А так — в теме письма или его адресе пишут обычно.
Причем интересно то,что файл который не открылся, делался 12.11 в 02.17 ночи🤣🤦

Назад
Угорі