Следующей СМС-киЧего ждать ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Следующей СМС-киЧего ждать ?
Подати в суд можуть. Але конкретно це повідомлення - лякалка. Аж читати тошноВибачте, що мабуть не по темі, але це вперше прийшло таке вже повідомлення на вайбер, так як я маю більш як 20 мікропозик, я спитала хто подає до суду, на що мені відповіли у повістці дізнаєтесь. Що мені робити, чи це ще лякають чи вже справді подали?
кримінальна справа))) хехВибачте, що мабуть не по темі, але це вперше прийшло таке вже повідомлення на вайбер, так як я маю більш як 20 мікропозик, я спитала хто подає до суду, на що мені відповіли у повістці дізнаєтесь. Що мені робити, чи це ще лякають чи вже справді подали?
Навіть цікаво, хто таке наваяв. Номер цієї Мальвіни Гондурасівни можете ввести у Гетконтакт чи Труколлер, може й дізнаєтесь, хто на Вас до міжнародного трибуналу, розшуку ФБР та Інтерполу так прагне подати.Вибачте, що мабуть не по темі, але це вперше прийшло таке вже повідомлення на вайбер, так як я маю більш як 20 мікропозик, я спитала хто подає до суду, на що мені відповіли у повістці дізнаєтесь. Що мені робити, чи це ще лякають чи вже справді подали?
Дякую ВамНавіть цікаво, хто таке наваяв. Номер цієї Мальвіни Гондурасівни можете ввести у Гетконтакт чи Труколлер, може й дізнаєтесь, хто на Вас до міжнародного трибуналу, розшуку ФБР та Інтерполу так прагне подати.
Ех, навіть скучив десь за цим чарівним числом "190", ностальжі...
Але, крім жартів, на всяк випадок, моніторинг Судової влади ніхто не відміняв. Малоймовірно, тим не менш...
І звісно, особисті дані замальовуйте перед публікацією.
Коли відбудеться суд і буде рішення суду. Від нього 30 днів на апеляцію. Не раніше того що написав.Доброго дня підкажіть.Прийшло рішення суду про відкриття провадження 25.09,коли влуплять ВП.
Це ще має бути судКоли відбудеться суд і буде рішення суду. Від нього 30 днів на апеляцію. Не раніше того що написав.
Ну виходячи з того що ви написали, то так.Це ще має бути суд
ага (190), Кредит каса кожного дня то поліція Вас розшукує, то інтерпол... то всі Ваші знайомі зеки))), а ще полюбляв таке Creditbox(Навіть цікаво, хто таке наваяв. Номер цієї Мальвіни Гондурасівни можете ввести у Гетконтакт чи Труколлер, може й дізнаєтесь, хто на Вас до міжнародного трибуналу, розшуку ФБР та Інтерполу так прагне подати.
Ех, навіть скучив десь за цим чарівним числом "190", ностальжі...
Але, крім жартів, на всяк випадок, моніторинг Судової влади ніхто не відміняв. Малоймовірно, тим не менш...
І звісно, особисті дані замальовуйте перед публікацією.
То ти не нудний студік... в тебе "роял-флеш" на руках, банкуй
Я в карти не азартний )))То ти не нудний студік... в тебе "роял-флеш" на руках, банкуй
ПрийдетьсяЯ в карти не азартний )))
Ні ,я б таке в доміно поторохтіти ( рибу ,або іншу гру )Прийдеться

може вони одразу в Гаагу на вас подадуть?Вибачте, що мабуть не по темі, але це вперше прийшло таке вже повідомлення на вайбер, так як я маю більш як 20 мікропозик, я спитала хто подає до суду, на що мені відповіли у повістці дізнаєтесь. Що мені робити, чи це ще лякають чи вже справді подали?
те, що вони написали стосовно міграційної - залякування. До речі, якщо те, що вона написала стосовно суду, не відповідає дійсності - можете спокійно кидати на мфо скаргу до НБУ, так як це являється наданням невірної інформації клієнту з метою залякування. Наскільки мені відомо, за таке їм ріжуть премії, бо ці скарги дуже дорого перекривати.Вибачте, що мабуть не по темі, але це вперше прийшло таке вже повідомлення на вайбер, так як я маю більш як 20 мікропозик, я спитала хто подає до суду, на що мені відповіли у повістці дізнаєтесь. Що мені робити, чи це ще лякають чи вже справді подали?
Хто їм там поріже, коли працюють за алко-, sorry, алгоритмом. Може замість двох упаковочок Мівіни один надгризаний дадуть. Їх ідеями годують, що розбудовувачі економіки під час війни. Оце гірше.Наскільки мені відомо, за таке їм ріжуть премії, бо ці скарги дуже дорого перекривати.