Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Без лoxа і жизнь плохаЧего только не придумают) лишь бы человек перешёл по ссылке
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Без лoxа і жизнь плохаЧего только не придумают) лишь бы человек перешёл по ссылке
Да, вы все верно понялиFormuyutsya spiski na sudove styagnennya borgu pered AT SENS BANK.Detali 0738863263
Це також лякають?
Михайлович, а отчество ты почему не замазал?)Ось як ****** вміють рахувати ,та потім просити - випрошувати ,накуй - ні копійки більше![]()
Спеціально ))))Михайлович, а отчество ты почему не замазал?)
Маркер закінчивсяМихайлович, а отчество ты почему не замазал?)
Засох )))Маркер закінчився
Ти знаєш що робитиЗасох )))
Звісно що знаю ,розмочую " деканськими вечорами "Ти знаєш що робити
Як добре працюватимеш,то до пенсії може і доростеш до МихаличаЗвісно що знаю ,розмочую " деканськими вечорами "![]()
МихайловичЯк добре працюватимеш,то до пенсії може і доростеш до Михалича
Звісно що знаю ,розмочую " деканськими вечорами "![]()
Вы извините, я на сайте не так давно и не много не поняла что я сделала не так?Это значит, что надо Правила Форуму читать![]()
Для смс есть отдельная тема. В нее и перенесли. Просто чтобы не засорять форум темами о сообщениях.Вы извините, я на сайте не так давно и не много не поняла что я сделала не так?
Продали в ЕАПБ почитайте есть целый раздел про них на уступки идут редко ЄАПБ (ЕАПБ)Сегодня пришло смс от из банка.
Это они просто дали на прозвон? И можно ли с ними договориться на меньшую сумму?
Відали на продзвінПродали в ЕАПБ почитайте есть целый раздел про них на уступки идут редко ЄАПБ (ЕАПБ)