Дзеноловка
Форумчанин
- Дописи
- 804
- Реакції
- 932
- Бали
- 198
Дзеноловка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прикольно)А ще є таке ,мрія !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прикольно)А ще є таке ,мрія !![]()
Ну, вот это уже разговорА ще є таке ,мрія !![]()
Це через який термін прострочки?А ще є таке ,мрія !![]()
Три місяці ,десь приблизно ))))Це через який термін прострочки?
І що там зараз? Бо мені теж таке кілька днів тому прийшло. Та і реструктуризацію запропонувалиА якби Кредит касса повірила мені а не Приватбанку то підтягнула правильне мило а не маіл ру))) Нічого звісно їм не відповіла, але пару неділь тому щось подібне вже писали
А якби Кредит касса повірила мені а не Приватбанку то підтягнула правильне мило а не маіл ру))) Нічого звісно їм не відповіла, але пару неділь тому щось подібне вже писали
Повірте - хоча то Ваше діло ,ніякої реструкторізаціїї ,то ще та халепаІ що там зараз? Бо мені теж таке кілька днів тому прийшло. Та і реструктуризацію запропонували
Не можна.Та і реструктуризацію запропонували
Нічого, хочуть 60 к, реструктуризацію я на них оформляти не буду, переплачувати 40 к за їхній умний договір я не збираюся) хай самі десь реструктуризуються на кілька років, або беруть ноги в руки і чешуть в суд.І що там зараз? Бо мені теж таке кілька днів тому прийшло. Та і реструктуризацію запропонували
А якщо там ще маленькі відсотки набігли , тоже не дуже ідея?Повірте - хоча то Ваше діло ,ніякої реструкторізаціїї ,то ще та халепа
Дивлячись наскільки маленькі, якщо у вас один кредит то може бути, а якщо у вас ще є помагатори, то буде важко і тут плати, і ці за тіло пропонують і всім треба, а зп однаА якщо там ще маленькі відсотки набігли , тоже не дуже ідея?
В мене є кілька, але з договором на 300 днів першочергово хочу розібратися, а відсотків накрутили менше тілаДивлячись наскільки маленькі, якщо у вас один кредит то може бути, а якщо у вас ще є помагатори, то буде важко і тут плати, і ці за тіло пропонують і всім треба, а зп одна
Все зависит от ваших желаний и возможностей. Но на реструктуризацию соглашайтесь если на 200% уверены, что потяните. Иначе 1 платеж пропустите и все може сгореть.А якщо там ще маленькі відсотки набігли , тоже не дуже ідея?
?У них якісь флешмоби почалися, всі рєзко пропонують реструктуризацію, краще б за тіло запропонували, а не цей рекотрон)
рекет+лох0трон
Как все просто оказывается))рекет+лох0трон
В яблучко ?рекет+лох0трон
Ого, реєстр шахраїв…щось новеньке)))))В яблучко ?
От смс вони можуть донести, а інформацію ні ???
І маніфою уже збавляє свої хотілки, більше пролонгацій не просять, третій місяць як не як, пора, але 50 відсотків то дуже багато, тільки тіло, ще 3 місяці по ідеї будуть думати)))
Ну і реєстр шахраїв то вобще умора, мене туди клушніки заносили)))
скунси швидшеОго, реєстр шахраїв…щось новеньке)))))
А це вас хто продав афк, єноти?