СМС и письма, которые шлют кредиторы

Добрый день . Кому такое слали ? И как я понимаю . Не реагировать ?

Задля уникнення процедури примусового виконання зобов'язання через виконавче провадження, компанія наполягає виконати свої зобов'язання перед кредитором протягом 5 днів. 0800213139 АФК

Добрый день . Кому такое слали ? И как я понимаю . Не реагировать ?

Задля уникнення процедури примусового виконання зобов'язання через виконавче провадження, компанія наполягає виконати свої зобов'язання перед кредитором протягом 5 днів. 0800213139 АФК
І знову здрастє...
Zorro89, використовуйте трішки пошук форуму... іноді це корисно

Де ,Зорро ? Чергова лякалка )))
IMG_20230817_193341.webp

Атакують))))) + таліон обідились та розірвали в односторонньому порядку договір.

Вкладення

• Screenshot_20230817-203246.webp
    Screenshot_20230817-203246.webp
    29.3 Кб · Перегляди: 117
Атакують))))) + таліон обідились та розірвали в односторонньому порядку договір.
Помагатори)))
Я змушую їх до таких дій, від третіх за них нічого не чула, скоріш всього мій другий номер обривають)

Вкладення

• Screenshot_2023-08-17-21-08-16-202_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-08-17-21-08-16-202_com.google.android.apps.messaging.webp
    37.5 Кб · Перегляди: 165
Я вже мрію коли вони продадуть цей договір) Працюють вони навпаки, перед продажем вліпили максимум суму, мотивація огонь, віддати 85 к, ага щас )))
Это еще смотря кому продадут. Как я понял продать могут в лучшем случае премиум активу в худшем кредитпроминвесту.

Это еще смотря кому продадут. Как я понял продать могут в лучшем случае премиум активу в худшем кредитпроминвесту.
Вони поки не спішать продавати, все таки надіються, що я навчуся гроші малювати, а я такий собі художнік. Побачим побачим)

Ещё не факт ,что пойдут ...
Мне он и такое прислали ...

Ещё не факт ,что пойдут ...

Мне он и такое прислали ...

Страшні люди

Назад
Угорі