СМС и письма, которые шлют кредиторы

якби чимось корисним займався-ціни б йому не було
Можливо трохи не по темі.. але все ж таки можливо хтось стикався з такою ситуацією.. бо в мене це вперше. І так в чому суть, поставив блок на всі невідомі. Працює на відмінно) але ось щойно поступив дзвінок від мами, я ж кажу:
-алло!
У відповідь мені невідомий чоловічий голос…
-Алло Серьог прівєт! Ти мєня слишешь?
Вибиваю. Телефонує опять. Я знову вибив, та через хвилину сам передзвонив на номер мами. Та був дуже здивований коли вона відповіла шо не дзвонила мені, і щойно тільки взяла телефон до рук. Я десь вже читав, що ці кончені колектора можуть якось у розмову приєднуватись.. але не до кінця зрозумів як… тому можна сказать неповірив навіть. А ось така халепа й в мене сталася
Можливо трохи не по темі.. але все ж таки можливо хтось стикався з такою ситуацією.. бо в мене це вперше. І так в чому суть, поставив блок на всі невідомі. Працює на відмінно) але ось щойно поступив дзвінок від мами, я ж кажу:
-алло!
У відповідь мені невідомий чоловічий голос…
-Алло Серьог прівєт! Ти мєня слишешь?
Вибиваю. Телефонує опять. Я знову вибив, та через хвилину сам передзвонив на номер мами. Та був дуже здивований коли вона відповіла шо не дзвонила мені, і щойно тільки взяла телефон до рук. Я десь вже читав, що ці кончені колектора можуть якось у розмову приєднуватись.. але не до кінця зрозумів як… тому можна сказать неповірив навіть. А ось така халепа й в мене сталася
Так от до чого ж я. Як я зрозумів це колектора дзвонили через номер мами чи що?
Чи я помиляюсь..
як вони це роблять мене мало цікавить, просто стало інтересно чи можливо це взагалі таке

Останнє редагування:
Так от до чого ж я. Як я зрозумів це колектора дзвонили через номер мами чи що?
Так
Чи я помиляюсь..
як вони це роблять мене мало цікавить, просто стало інтересно чи можливо це взагалі таке

МФО хоче навчити як захиститись від торгівлі персональними даними...Хтось їм скаже, що основні торговці персональними даними це саме мфо?

Вкладення

• изображение_2023-06-21_182020852.webp
    изображение_2023-06-21_182020852.webp
    47.1 Кб · Перегляди: 201
МФО хоче навчити як захиститись від торгівлі персональними даними...Хтось їм скаже, що основні торговці персональними даними це саме мфо?
Вони не торгують - вони купляють і влаштовують обмін.

Кредит плюс прислал

У разі подальшого ігнорування оплати боргу,ми будемо захищати свої права всіма законними способами!

Прийшов мені нині листик на пошту від кредит7, протермінування від 22 травня…нічого страшного як я розумію м?)
Оо видно вони на пошту зайшли мені прийшов 24 червня.) Як прийшов так і пішов))

Оо видно вони на пошту зайшли мені прийшов 24 червня.) Як прийшов так і пішов))
Мені від них і лист в поштову скриньку був прийшов, викинув одразу ж, а на наступний день (був 42 чи 44 день протерм. 4к з % при тілі 2к) я їм подзвонив і домовився за тіло на протязі 1-2 днів погасити - слова дотримав, гарантійка була одразу в кабінеті у пдф форматі, ізі))

Всім привіт,підкажіть,що означає таке повідомлення?Прийшло сьогодні

Вкладення

• IMG_20230626_171520.webp
    IMG_20230626_171520.webp
    54.5 Кб · Перегляди: 148
Треті особи це колектори? Чи вони хочу збити мій борг з 3х осіб яким дзвонять?

Вкладення

• Screenshot_20230628_131739_Messages.webp
    Screenshot_20230628_131739_Messages.webp
    38.5 Кб · Перегляди: 166
Назад
Угорі