СМС и письма, которые шлют кредиторы

Манівео в мене тихі були. Я зараз від них в таліон+. Кредит + через 3 місяці пропонує тіло і розбиває на платежі. Маніфою трохи кращі за єгроші, але не дуже - дістають дзвінками і розказують все. Селфі кредит через 3 місяці пропонують тіло, ну і поки до цього тіла дійдуть, то часто різні акції, то зі списанням, то ще щось. А тих кантор в мене не було
Дякую буду мати на увазі

В мене ще завтра останній день у зекредит

Кредитпромінвест як себе поводять знижку нормальну дають і через скільки приблизно єгроші їм продають?
Зекредіт мені самі закрили кредит через 3 місяці. Але я там достатньо переплатила.
Єгроші мене їм продали через 30+ днів. Я пропустила один платіж по реструктуризації. А ті спочатку написали у вайбері пошлятину мені це щоб подумала, а потім запропонували знижку. Я й закрила протягом 7-ми днів. Так домовилися.

Мені сьогодні 50 раз телефонували з гроші потім в вайбер написали що якщо внесу оплату 3500 то на7 днів заморозить відсотки а все інше треба заплатити після 7 днів. Це при тілі 3000. Написали якщо не оплачу фіксують відмову

Мені сьогодні 50 раз телефонували з гроші потім в вайбер написали що якщо внесу оплату 3500 то на7 днів заморозить відсотки а все інше треба заплатити після 7 днів. Це при тілі 3000. Написали якщо не оплачу фіксують відмову
Хай фіксують:ahaha:

Не ну нормальні при тілі 3000 хочуть 3500 і все інше що нарахували. Едине що незнаю хто дзвонив моїй тітці з якою я не спілкуюся зовсім і номера її незнаю за мою позику

ТЕМА ОБ СМС И ПИСЬМАХ!!
ВСЕ ОСТАЛЬНЫЕ ОБСУЖДЕНИЯ В СООТВЕТСТВУЮЩИХ РАЗДЕЛАХ И ТЕМАХ

Мені сьогодні прийшло в лист від дебтфорт. Кредит каса мене їм передала. Терміново сплатити треба. Ага, побігла.

Теж таке присилають щотижня)
Vash borg pered CreditKasa peredano do Sluzhbu Vykonannya Styagnennya po dogovory doruchenny! Prokhannya zakryty do 08.05. 0730316553/[email protected]
Балачки?))

Звісно балачки. Шо то за служба така? А якщо ще й вже передано, то про яке закриття розмова? :mosking:
Дуже
Мені таке теж присилали. Ці раз на тиждень смс присилають. Може й дзвонять
Дякую, закідали цим, попросинались падлюки
Звісно балачки. Шо то за служба така? А якщо ще й вже передано, то про яке закриття розмова? :mosking:
Дякую, задовбали((смс(( поети
договір доручення = балачки
??Дяк

Пусті балачки?

Вкладення

• IMG_20230504_095848_039.webp
    IMG_20230504_095848_039.webp
    37 Кб · Перегляди: 109
А ви як думаєте... риторично.
На форумі 27 тис користувачів і жодного випадку.
Навіть собаку чи кота не реалізували абись борг за комуналку погасити.
Кота не чіпай
Знаходяться на форумі люди,які постять фотки з Сетама...

Назад
Угорі