СМС и письма, которые шлют кредиторы

Ігнорування вимоги кредитора може бути розцінене як відмова від добровільного виконання зобов'язань, що тягне за собою відповідальність згідно ст. 1050 ЦКУ. фінстера прислала

Ігнорування вимоги кредитора може бути розцінене як відмова від добровільного виконання зобов'язань, що тягне за собою відповідальність згідно ст. 1050 ЦКУ. фінстера прислала
Набір буков.

Мені сьогодні прийшло в лист від дебтфорт. Кредит каса мене їм передала. Терміново сплатити треба. Ага, побігла.

Теж таке присилають щотижня)
У вас по кредит касі велика сума? В мене завтра перший день просрочки в них, тіло 1500, а нарахували вже 2170

У вас по кредит касі велика сума? В мене завтра перший день просрочки в них, тіло 1500, а нарахували вже 2170
В мене тіло 11300 здається, а нарахували вже 47860. Не платила з січня цього року. Була одна пролонгація

В мене в загальному їх 25
Ну в мене було 27. І 3 банка. В мене більше???
В мене в загальному їх 25

Чекаю коли хоч хтось із них запропонують за тіло, бо пролонгувати то халепа і вже в тому запевнився
У Вас велика прострочка? В основному через 3 місяці починають пропонувати

Ну в мене було 27. І 3 банка. В мене більше???

У Вас велика прострочка? В основному через 3 місяці починають пропонувати
Ні в мене половина просрочені два тижні, фінстера 30 днів, а завтра вже кредит касса перший день, а потім з 2 числа є гроші , після 5того числа всі інші

Ні в мене половина просрочені два тижні, фінстера 30 днів, а завтра вже кредит касса перший день, а потім з 2 числа є гроші , після 5того числа всі інші
Єгроші самі д*більні. Фінсфера набридливі дзвінками. Але через 2-2,5 місяці запропонують тіло+%до прострочення. Каса набридливі дуууже. І хамовиті.

Єгроші самі д*більні. Фінсфера набридливі дзвінками. Але через 2-2,5 місяці запропонують тіло+%до прострочення. Каса набридливі дуууже. І хамовиті.
Оточенню дуже часто дзвонять?
І з єгроші взагалі як вони дають шанс закрити за тіло чи взагалі не ламаються?

Так. Каса по 100раз наярює. Фінсфера куму діставали дзвінками і в телеграм. Зараз не знаю. Не каже нічого. А єгроші, то просто нема слів описати цих тварюк

Так. Каса по 100раз наярює. Фінсфера куму діставали дзвінками і в телеграм. Зараз не знаю. Не каже нічого. А єгроші, то просто нема слів описати цих тварюк
Всі ці а них жаліються
Всі ці а них жаліються
Манівео, майкредит, кліккредит, кредит7, средит+, манефою, селфікредит як?
Всі ці а них жаліються

Часто про є гроші кажуть що диб...ні

І з єгроші взагалі як вони дають шанс закрити за тіло чи взагалі не ламаються?
Я їх закрила вже коли продали кредитпромінвест. Ті зробили знижку. А самі єгроші нічого не пропонують. Хіба що кредитні канікули при сплаті половини суми боргу і через 7 днів іншу половину. Ці 7 днів % не нараховуються. Якщо ж не внесете, то всі відсотки повертаються. Таке собі. А якщо попадеться норм спеціаліст, то можна дожати на реструктуризацію - кожні 15 днів певну суму сплачувати

В мене ще завтра останній день у зекредит
Я їх закрила вже коли продали кредитпромінвест. Ті зробили знижку. А самі єгроші нічого не пропонують. Хіба що кредитні канікули при сплаті половини суми боргу і через 7 днів іншу половину. Ці 7 днів % не нараховуються. Якщо ж не внесете, то всі відсотки повертаються. Таке собі. А якщо попадеться норм спеціаліст, то можна дожати на реструктуризацію - кожні 15 днів певну суму сплачувати
Кредитпромінвест як себе поводять знижку нормальну дають і через скільки приблизно єгроші їм продають?

Всі ці а них жаліються

Часто про є гроші кажуть що диб...ні
Манівео в мене тихі були. Я зараз від них в таліон+. Кредит + через 3 місяці пропонує тіло і розбиває на платежі. Маніфою трохи кращі за єгроші, але не дуже - дістають дзвінками і розказують все. Селфі кредит через 3 місяці пропонують тіло, ну і поки до цього тіла дійдуть, то часто різні акції, то зі списанням, то ще щось. А тих кантор в мене не було

Назад
Угорі