Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щось таке забористе курнулиТут прям вообще что-то новенькое)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось таке забористе курнулиТут прям вообще что-то новенькое)
Если у моих праправнуков будут мои гены, то они им даже три гривны в месяц не заплатят ???Це ще ваші праправнуки будуть оплачувати всього на всього 370 років
Оце круто, треба усіма наявними ресурсами чиплятись за подібну можливість. Наприклад, за перші десять внесків розрахуватися китайським калькулятором. А далі вже, як піде, то піде)))Тут прям вообще что-то новенькое)
Ой просто должно пойти) Вы же знаете эти требования к реструктуризаци… Один платеж пропустил и все сначала. Но я пока не соглашаюсь, жду более выгодных предложений, там например по 1 грн и 27 коп в месяц.Оце круто, треба усіма наявними ресурсами чиплятись за подібну можливість. Наприклад, за перші десять внесків розрахуватися китайським калькулятором. А далі вже, як піде, то піде)))
Та я им, без решения суда, даже 10 копеек не заплачу… Хотя, кстати, с сосами я хотела рассчитаться как-то летом. Но ко мне позвонил мой отец, с которым, на минуточку, мы не общаемся, и сказал, что к нему звонили с сос кредит за мой кредит и что я его оставила поручителем))) а у меня даже его номера не было. Вот я и обиделась на них и решила не платить, потому что они были изначально одни с самых адекватных, даже не спасили сообщениями…В сос кредит постійно з цифрами трабл. Ну ібаньки вони.
Блин, точно же. Просто обязаны поступить более выгодные и располагающие финансовые предложения))Ой просто должно пойти) Вы же знаете эти требования к реструктуризаци… Один платеж пропустил и все сначала. Но я пока не соглашаюсь, жду более выгодных предложений, там например по 1 грн и 27 коп в месяц.
В мене в них прострочка уже більше місяця і нічого. Щодня шлють смс.вони дійсно так мржуть зробити?![]()
Писати багато чого можутьвони дійсно так мржуть зробити?![]()
Фіксіки,мля.Кредит 7 почав справжній терор,дзвінки ,погрози,а ось це прийшло мені щойно
Хто не ризикує, той не п"є шампанськогоВирішила я, значить, домовитись про реструктуризацію кредиту...

І як воно бути ризиковою?Вирішила я, значить, домовитись про реструктуризацію кредиту...
НепростоІ як воно бути ризиковою?
Головне не боятись. Тоді все вийдеНепросто??