ще той боржник
Only read
- Дописи
- 429
- Реакції
- 624
- Бали
- 198
ще той боржник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мій "борг" продали ЄАПБ, а ті вже поскакали до судуЩойно отримала від Інвеструм (банана,зе кредит). Хто знає вони звертаються до суду?
Через скільки часу продали?Мій "борг" продали ЄАПБ, а ті вже поскакали до суду
[POSTS=1000]Яка гарна новина )) З урахуванням що мої єапбшніки щось притихли вже давнєнько ))[/POSTS]Мій "борг" продали ЄАПБ, а ті вже поскакали до суду
Уявлення не маю. Я про них нічого не чув 2 роки.Через скільки часу продали?
[POSTS=1000]Об'явились cyku[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
То виходить через два роки подали до суду. І яка ситуація зараз?Уявлення не маю. Я про них нічого не чув 2 роки.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Тобто? Звернувся до юриста, а там час покажеТо виходить через два роки подали до суду. І яка ситуація зараз?
Будете платити?Vamy try dni proihnorovana oplata po kredytu! Unyknit negatyvnykh naslidkiv, vstugnit oplatutu do 18:00 - credit7.ua/s/gieqsozizx
Кредит 7
З ними реально домовитися, сказати тільки така сума я оплатила за мінусом суми пролонгування, тіло і не більшеVamy try dni proihnorovana oplata po kredytu! Unyknit negatyvnykh naslidkiv, vstugnit oplatutu do 18:00 - credit7.ua/s/gieqsozizx
Кредит 7
За три дні просрочки?З ними реально домовитися, сказати тільки така сума я оплатила за мінусом суми пролонгування, тіло і не більше
Місяць наче було простроченняЗа три дні просрочки?
Рівняють по собі.Невже вони думають що люди на стільки тупі ?
Набір букв. Видалити і забути
В сос кредит постійно з цифрами трабл. Ну ібаньки вони.Тут прям вообще что-то новенькое)
Це ще ваші праправнуки будуть оплачувати всього на всього 370 роківТут прям вообще что-то новенькое)