СМС и письма, которые шлют кредиторы

Насколько я поняла то вы можете заплатить всего 20% от тела и закрыть кредит. Сколько у вас просрочка? Мне бы такие предложения
Насть, это КАЛекторская организация. Если есть Монивео, то они отдадут Талиону а у них можно закрыть меньше чем тело. Терпение, только терпение
Они типа дают скидку на закрытие 20%
Да, они дают скидку 20%. То есть, Вам нужно заплатить не 100% тела а 80%

Насколько я поняла то вы можете заплатить всего 20% от тела и закрыть кредит. Сколько у вас просрочка? Мне бы такие предложения
С февраля, там написано знижка - 20% на закрытие кредита

Сьогодні тенго на емейл прислав що будуть робити ВНН і заблокують рахунки, але дякуючи форуму я спокійний, тут взнав що на період ВС цього не буде

Тенго прислав: очікується подання позовної заяви до суду за місцем прописки.Вони можуть подати?

Тенго прислав: очікується подання позовної заяви до суду за місцем прописки.Вони можуть подати?
Антон33, почитайте в цьому розділі :

Прийшло від кредит боксу лист на електронну. Що якщо не закрию до 21 числа. Будуть до суду подавати. Просрочка менше місяця. Я так розумію то залякування? Не будуть вони через тіло 4 тис за місяць подавати до суду?

Я их закрыла за тело на днях Они ещё вам псевдоповестку пришлют. фuгня то все . Типичные пугалки уровня даже не новичок,а лопуха
Прийшло від кредит боксу лист на електронну. Що якщо не закрию до 21 числа. Будуть до суду подавати. Просрочка менше місяця. Я так розумію то залякування? Не будуть вони через тіло 4 тис за місяць подавати до суду?

Я их закрыла за тело на днях Они ещё вам псевдоповестку пришлют. фuгня то все . Типичные пугалки уровня даже не новичок,а лопуха
А сколько просрочка? Я им тоже платить не собираюсь больше чем за тело. Потому что он. Моей маме смс слали на вайбер что я ти берег должна. Так что я ти прощаю что я ти должна.

С ноября прошлого года. Мне ничего такого не слали, а свекрови моей звонили постоянно. Хотя ее естественно не указывала
А сколько просрочка? Я им тоже платить не собираюсь больше чем за тело. Потому что он. Моей маме смс слали на вайбер что я ти берег должна. Так что я ти прощаю что я ти должна.

Доброго дня. Таліон надіслав ось таке СМС сьогодні. Черговий політ фантазії калів? Чи варто звернути увагу? І що за звір такий "регіональні колектори"?

Вкладення

• msg320223781-220552.webp
    msg320223781-220552.webp
    25 Кб · Перегляди: 435
Vash nomer i nomera vashogo otochennya budut postavleni na cilodobovij avtodozvon po kreditu, oformlenomu v Kompaniya CreditUp.0800603561.Вайбер +380662531064 або телеграмм +380 93 288 29 51,+380662531064

А мені ось що прислали сьогодні.

Рік прострочки в алексів прислали смс за тіло часто вони таке пропонують на даний час немає возможности заплатити((((

Vash nomer i nomera vashogo otochennya budut postavleni na cilodobovij avtodozvon po kreditu, oformlenomu v Kompaniya CreditUp.0800603561.Вайбер +380662531064 або телеграмм +380 93 288 29 51,+380662531064

А мені ось що прислали сьогодні.
Тупорилі вже відверто паляться. Щож, гріх не зберегти таке десь в "обране". Сподіваюсь, не знадобиться, але нехай буде)

Назад
Угорі