СМС и письма, которые шлют кредиторы

Якесь цікаве смс прийшло це аванскредит) вчора передали до ЕАПБ,а сьогодні ось таке прийшло
Ну у вас же Фінбар, Кредісенд і Аванс? Ось всіх 3 різним передали, ЄАПБ, Прімоколект і Фінтех

Ну у вас же Фінбар, Кредісенд і Аванс? Ось всіх 3 різним передали, ЄАПБ, Прімоколект і Фінтех
Може й так,але написано саме аванс. Ну то вже таке...мене цікавило чи продзвон чи продали. Дякую за відповіді ☺️

Здравствуйте подскажите они что прийдут домой? Просрочка меньше месяца недели 3

Вкладення

• IMG_4096.webp
    IMG_4096.webp
    23.2 Кб · Перегляди: 203
Вінтех прислали смс. Залучення Приват. Виконавців передбачає блокування (арешт) активів. Діє акція до 31.10 0730316561 FT.Collect Чат: f89.fun/7437619
Наскільки я знаю то в воєнний час це заборонено. Так це чи ні?

Вінтех прислали смс. Залучення Приват. Виконавців передбачає блокування (арешт) активів. Діє акція до 31.10 0730316561 FT.Collect Чат: f89.fun/7437619
Не звертайте увагу на смс.
Краще на дозвіллі перечитайте цивільний кодекс.

Їм його можна не цитувати, бо то без толку, а для себе - дуже корисна штука.

В Україні відновлено блокування банківських рахунків, згідно зі змінами в законі, з 06.05.2023 р. рахунок боржника блокується і за погодженням з виконавцем боржник може використовувати тільки один рахунок, при цьому зняти з рахунку можна не більше двох мінімальних заробітних плат на місяць, на 01.05.2023 р. – це 13400 грн.
Я так розумію що цю суму вони немають права заборониті?

В Україні відновлено блокування банківських рахунків, згідно зі змінами в законі, з 06.05.2023 р. рахунок боржника блокується і за погодженням з виконавцем боржник може використовувати тільки один рахунок, при цьому зняти з рахунку можна не більше двох мінімальних заробітних плат на місяць, на 01.05.2023 р. – це 13400 грн.
Я так розумію що цю суму вони немають права заборониті?
Заблокувати банківський рахунок можна лише після суду, коли відкрите виконавче провадження. Інакше ніяк. А фінтех коллект це взагалі звичайні дзвонарі, взагалі не звертаю увагу навіть, що вони там пишуть

Заблокувати банківський рахунок можна лише після суду, коли відкрите виконавче провадження. Інакше ніяк. А фінтех коллект це взагалі звичайні дзвонарі, взагалі не звертаю увагу навіть, що вони там пишуть
Дякую

KSI1979, правильно розумієте.
Це лише смс-розсилка,щоб ви вийшли на зв'язок і заплатили борг.

Служба виконання стягнень погрожує подати на юридичне стягнення. Смс удалив, але за тиждень десь тричі писали. Що це може означать? Готуватись до суду?
Кредит по кредит касі
Мені вже 5 років шле. А нещодавно прийшов лист що є лояльні умови до погашення. І сума дуже смішна. Вже розуміючи що це розвод передзвонила і перепитала чи справді можна на цих умовах закрити кредит. Дуже довго мені розповідали що так, що це з урахуванням всіх пролонгації і т.д. а коли сказала що я згодна шліть гарантійний лист, то виявилось що не можуть. Бо нема то одного то іншого. Звичайний розвід щоб була пролонгація і договір був офіційно продовжен.

В мене те саме було по обом кредитам - Фінбар і Аванс. Такі смс-ки приходили регулярно, а ще схожі про те, що "викнавці працюють в штатному режимі" і далі теж посилання на чат.

Сьогодні ось по обом кредитам отримала такі листи на ел. пошту

Вкладення

• фінтех.webp
    фінтех.webp
    63.9 Кб · Перегляди: 260
В мене те саме було по обом кредитам - Фінбар і Аванс. Такі смс-ки приходили регулярно, а ще схожі про те, що "викнавці працюють в штатному режимі" і далі теж посилання на чат.

Сьогодні ось по обом кредитам отримала такі листи на ел. пошту
Менні вже на електронну поште прислали(
Вих. ____7____

Від 31.10.2023 р.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«ФІНТЕХ-КОЛЕКТ»

код за ЄДРПОУ 44364802

місцезнаходження: УКРАЇНА, 09107, КИЇВСЬКА ОБЛ.,

БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ Р-Н, МІСТО БІЛА ЦЕРКВА,

Б.ГРУШЕВСЬКОГО МИХАЙЛА, БУДИНОК 13, КІМНАТА 225

тел. +38073 031 65 61

e-mail: [email protected]

адреса веб-сайту: fintech-collect.com.ua

Ліцензія НБУ на право надання колекторських послуг № 3 від 03.09.2021

############, відкриті перші судові провадження по стягненню боргів перед Аванс Кредит. Сучасне законодавство йде шляхом спрощення процедури стягнення (через електронний суд). Повернення боргу через суди та через виконавців збільшує суму стягнення.

У застосунку Дія нова послуга – тепер можна отримати електронне судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.

Зараз Кредитор надає Вам можливість закрити борг по договору 05982-08/2023 в сумі 12750 грн, до 10.11.2023 включно, добровільно і при цьому не переплачувати. Не ігноруйте дану пропозицію.

Деталі:

тел. +38073-031-65-61

e-mail: [email protected]

чат-бот (вайбер/телеграм): Фінтех-колект

«Увага! Якщо ви хочете нам відповісти по пошті, будь-ласка, здійсніть наступний алгоритм: 1. Натисніть «переслати лист» 2. Вставте у віконце «адресати» нашу офіційну скриньку для листування [email protected] 3. Напишіть ваш текст звернення і натисніть «відправити».

* Згідно Договору доручення №2010-2 від 21.10.2022 р. повноваження по стягненню Вашої заборгованості було передано до ТОВ «ФІНТЕХ-КОЛЕКТ». ТОВ «ФІНТЕХ-КОЛЕКТ» проводить фактичну роботу по стягненню Вашої заборгованості згідно Договору доручення №2010-2 від 21.10.2022 р. здійснює обробку Ваших персональних даних як розпорядник з метою та в обсязі визначеному договором та згідно чинного законодавства України. Ваші права, як суб’єкта персональних даних передбачені ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI.

Назад
Угорі