смс від кредит експрес дінейро Фк монетка

• Автор теми Автор теми Romachka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 907
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romachka

Читач
Дописи
50
Реакції
7
Бали
283
Romachka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
комусь приходили смс з таким текстом: ФК Монетка Боржник за Вашою адресою проживання відбудеться візит Регіональної групи -29.07.2019р., після 10 години. Просимо бути присутнім за вказаним місцем.; кредит експрес- Запланований виклик Вас до ........... районний суд;Дінейро - Внимание! В ближайшее время к Вам будет направлена выездная группа для осмотра Вашего имущества ы конфискации его ысполнительными службами. если своим имуществом, свяжитесь с нами Динейро.

комусь приходили смс з таким текстом: ФК Монетка Боржник за Вашою адресою проживання відбудеться візит Регіональної групи -29.07.2019р., після 10 години. Просимо бути присутнім за вказаним місцем.; кредит експрес- Запланований виклик Вас до ........... районний суд;Дінейро - Внимание! В ближайшее время к Вам будет направлена выездная группа для осмотра Вашего имущества ы конфискации его ысполнительными службами. если своим имуществом, свяжитесь с нами Динейро.
всем приходило

Romachka, подобную рассылку всем делают, у кого просрочки.

по Дінеро вчора така приходила

і що до когось приїжджали чи ні? А ще кредит експрес подає до суду чи ні чи це тільки мождуть слати листи ісмс.

і що до когось приїжджали чи ні? А ще кредит експрес подає до суду чи ні чи це тільки мождуть слати листи ісмс.
а то как же, конечно приезжали, двое с носилками и один с лопатой ))
если бы вы прочитали то, что я вам порекомендовала, то поняли бы, что эти писульки просто пугалки

чому до мене недавно на роботу приїжджали двоє тільки так як вони сказали що від лайм мані зразу страшно було тикали якусь бумаженцію, апотім викликала 102 полегшало от тепер думаю за Монетку

До мене вже півтора року їдуть.
Мабуть затори на дорогах...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі