Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю лякають.Звичайна розсилка .Лякають чи зроблять ВП(займаюся продажу квартири, ще б тиждень протянути без блокування на продаж).
И у меня от них сегодня такое)) Конец месяца, все хотят премии всё-таки)Лякають чи зроблять ВП(займаюся продажу квартири, ще б тиждень протянути без блокування на продаж).
АСВП вам в помощь... Каждый день перед едой)Лякають чи зроблять ВП(займаюся продажу квартири, ще б тиждень протянути без блокування на продаж).
Скільки прстрочка, борг і хто продав.И у меня от них сегодня такое)) Конец месяца, все хотят премии всё-таки)
Два месяца, МистерКешСкільки прстрочка, борг і хто продав.
Чим пошук в АСВП відрізняється від пошуку єдин.реєстрі боржників?АСВП вам в помощь... Каждый день перед едой)
В мене ссloan і МКеш, за місяць продали і вже десь 2 міс. в фінфорсі, тому і "стрьомно".Два месяца, МистерКеш
Тело 6к, получили уже 13
Одно место не разорвётся?((
Даже нет, то в Екеш такие суммыЧим пошук в АСВП відрізняється від пошуку єдин.реєстрі боржників?
Тело не предлагали? Много звонков?Чим пошук в АСВП відрізняється від пошуку єдин.реєстрі боржників?
В мене ссloan і МКеш, за місяць продали і вже десь 2 міс. в фінфорсі, тому і "стрьомно".
Конец месяца, нужно премии заработать)Почему все мфо начали резко наяривать?молчали месяц
Принаймі тим, що вноситься спочатку в АСВП, хоча відразу відзеркалює в ЄРБ...Але зустрічав випадки, коли так "не є"... Чому так? Бо така в нас юстиція. На вас може буте відкрите ВП, проте, воно може мати статус "Закрите")Чим пошук в АСВП відрізняється від пошуку єдин.реєстрі боржників?
В мене Truecaller, тому не знаю, до матері звонять, але вона їх назви, в більшості, не запамятовує, і не завжди трубку бере, хоча сьогодні казала, що щось схоже на фін...щось там дзвонило, щоб 50000 боргу до завтра запл., мабуть вони(тіло 6, прост. близько 3 міс.).Тело не предлагали? Много звонков?
Конец месяца, нужно премии заработать)