СМС від АО Захист. Пропонують послуги

• Автор теми Автор теми Ptashechka1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Спочатку дочекаюсь онлайн консультації і скажу що в реанімації після їх смс ледь відкачали
Краще не говоріть з ними,бо як причепляться.... Я ледве відчепилась в свій час ,і звонили і смс,і вайбер. Я ще не була в той час в протермінуваннях,а шукала вихід. Не блокувала,чогось боялась. Самі відстали..

Краще не говоріть з ними,бо як причепляться.... Я ледве відчепилась в свій час ,і звонили і смс,і вайбер. Я ще не була в той час в протермінуваннях,а шукала вихід. Не блокувала,чогось боялась. Самі відстали..
Дякую! Просто таке смс напрягає, цікаво що вони скажуть...Вам теж таке приходило? Що цікаво вони кажуть про таке смс

Дякую! Просто таке смс напрягає, цікаво що вони скажуть...Вам теж таке приходило? Що цікаво вони кажуть про таке смс
Це був 2019 рік. І ,мабуть ,не захист,а якісь інші,але ж у них одні і ті самі методи. Обдурити,пообіцяти допомогу,якої просто не існує. Викачати гроші.
Що скажуть? Будуть вмовляти співпрацювати з ними. Цього робити не потрібно.

Действительно???))
Не вздумайте шукати відповіді на ютубі чи в тік току
Не уверен, что твой совет сработает)))))

Це був 2019 рік. І ,мабуть ,не захист,а якісь інші,але ж у них одні і ті самі методи. Обдурити,пообіцяти допомогу,якої просто не існує. Викачати гроші.
Що скажуть? Будуть вмовляти співпрацювати з ними. Цього робити не потрібно.
Дякую 🤗

Поради зазвичай слухають для того,щоб не виконувати
От не треба ,не всі такі :hi:
Я теж трішки не вступив у те лайно ))) вчасно знайшовся форум ,шукав про них відгуки ,так і залишився тут ,знайшов відповіді на всі свої запитання ,і допомогу ...

Назад
Угорі