Прислали смс ви проігнорували сплату боргу будемо інформувати родичів за мічцем реєстрації. Що чекати переживаю просто ??
Готуйтесь до обзвонів. Тел в режим сніжинка . Попередьте всіх що можуть звонити шахраї...

Капец і на який день просрлчки???
Я вже десь півтора року як в просрочці. Сказати чесно не пам'ятаю. Десь перший раз було через місяць потім через місяців 5-6. І ще раз недавно. Тільки від того що вони за звонять. Нічого не міняється. Забив на них та і все.

Я вже десь півтора року як в просрочці. Сказати чесно не пам'ятаю. Десь перший раз було через місяць потім через місяців 5-6. І ще раз недавно. Тільки від того що вони за звонять. Нічого не міняється. Забив на них та і все.
Спрчатку Маніки, потім Таліон, хто буде далі?

Добре . А гроші всім були у вас??

Непереживайте!!!І мені писали і звонили,і родичів і сусідів всіх вмішують)))І казали приїдуть,і казали шо приїжали але мене дома небуло)))))Пишуть різне і листи пишуть!!Більш нічого))потом таліону продали,і те саме)))
Сьогодні від них смс прийшло ви проігнорували вимогу про оплату під час розмови оплатіть сьогодні самостійно . Інакше будемо залучати інших про допомогу закрити борг. Але факт в тому що я неромовляла з ними ніякої розмови небуло. Що чекати ???

Назад
Угорі