просто интересно, наступает какое-то облегчение с публикацией здесь очередной писульки?
:dash1::facepalm::попкорн:
И что сие значит:

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 17.05.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393
Какого суда?
Европейского.Тот что по правам ЧиЛоВекаВ))

И что сие значит:

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 17.05.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393
Какого суда?
Приїхали? Я також отримала, але обіцяють приїхати " найближчим часом"

Приїхали? Я також отримала, але обіцяють приїхати " найближчим часом"
Мне нас жалко.. Кто печет торт , кто кто блины... И чайник уж закипел... они никак не могут добраться. А кто и топор подточил...

Єноти перегрілися))
Щось серйозне?

Вкладення

• Screenshot_2019-06-13-10-11-09-182.webp
    Screenshot_2019-06-13-10-11-09-182.webp
    69.1 Кб · Перегляди: 62
У меня еноты уже позаседали)))

Вкладення

• Screenshot_20190613-125151.webp
    Screenshot_20190613-125151.webp
    133 Кб · Перегляди: 60
Єноти перегрілися))
Щось серйозне?
Все добре.Йдуть за планом))
Наступне отримаєти : ст. 192. п2 " Заподіяння значної майнової шкоди за попередньою змовою групою осіб ".
Будете "чалися на нарах" разом з "поручителями" якими, по міркуваннях мфо є контактні особи :dash1::facepalm::help:
Так що "Сядем усе")):попкорн::попкорн::попкорн:

Кремнев Денис Сергеевич? Мне тоже этот умник писал.
Отправил маляву в нацком и продублировал на почту енотов.
После этого, этот Денис набирал и рассказывал, что нацком ничего не спишет и т.д
Ну пусть дальше гадает спишет или нет
Ждуу оф. ответа)
У меня просто как Денис подписан. И на заставке селфи темненького парня. Номер 0635419702,если не ошибаюсь.

Всі смс пережила ніхто не приїжджав через 2 місяці продали Таліону

А от якщо мені прийшла відповідь від нацкому що повинна віддати тіло і процент.Манівео відправила рішення нацкому але вони його проігнорували.Що робити?

Нужна помощь.Нацком отписал что они документов не дали,прислали завереной электронной подписью,я так понимаю ответ на электрон.почту.На укр.почту ответа не было.
Я написала Маникам,и вот что они мне ответили.Непойму что им отсылать.

Вкладення

• 20190617_170653.webp
    20190617_170653.webp
    26.2 Кб · Перегляди: 65
Нужна помощь.Нацком отписал что они документов не дали,прислали завереной электронной подписью,я так понимаю ответ на электрон.почту.На укр.почту ответа не было.
Я написала Маникам,и вот что они мне ответили.Непойму что им отсылать.
А ,что вы манивео отправили ,что они вам это прислали ?

То пускай манивео вначале Вам отправит договор с мокрой печатью и Вашей подписью. А то борзые слишком.

А меня не дождались:
В момент візиту Вас не було. Moneyveo може звернутись в правоохоронні органи для розшукових заходів і порушення кримінальної справи на підставі ст.190 КК України. 0800219393
?

Назад
Угорі